Namaste,

(Namaste betekent in Sanskriet: Ik buig voor jou, het Goddelijke in jou.)
Traditioneel willen we op zondagochtend ons ervan bewust-zijn dat we ten diepst manifestaties van liefde zijn.
Voorbij vorm, gedachten, identificaties, historie, kortweg ons verhaal. We willen de zijnsdimensie, de heilige dimensie die ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen, eren en vieren.
Deze dimensie, die aan onze existentie vooraf en voorbij gaat, is het meest nabije en is onze diepste natuur. Toch wordt dit meest nabije licht vergeten en zijn we in een handomdraai weer volledig geïdentificeerd met onze vorm, eigenschappen, gedachten, emoties en zo voort. Tijdens de viering willen we ons op diverse manieren oefenen in het herinneren van deze dimensie.

Doel
We willen verbinden. Door identificatie met een bepaalde mindset worden mensen uit elkaar gedreven, vallen gezelschappen uit elkaar, komen mensen tegenover elkaar te staan in plaats van naast elkaar. Wij willen gezamenlijk het leven vieren op deze prachtige planeet Aarde. We zijn hier nu toch! We willen bijdragen aan een wereldwijde verbroedering, verzustering, vermenselijking door in contact te zijn met ons hart, met de heilige dimensie.

Datum en Tijd:

The Human circle is om de week aanwezig bij Sarvata op zondagochtend. Op alle zondagen in de even week van 10.30 -12.00 uur is er een viering en de inloop is vanaf 10.00 uur. In de zomermaanden is er een zomerstop. Kosten: € 7,50

Eerstvolgende keren:

The Human Circle houdt een winterstop. Vanaf maart 2024 wordt weer weergegeven wanneer de volgende bijeenkomst is.

Contactgegevens

Email: info@thehumancircle.online

Telefoon: 06- 27194842

Website: The Human Circle

Frits Ottens (1960)

studeerde filosofie en volgde een bewustzijnstraining aan de school voor Zijnsoriëntatie. Thans is hij verbonden als gastdocent ethiek aan de school voor Haptonomie. Wat hij niet onder woorden kan brengen probeert hij te tonen in zijn schilderijen.