Bij praktijk Vuurkrachtig van Mandy de Meyer kan je terecht voor:

  • Relatieproblemen
  • Emotionele problemen
  • Psychische problemen
  • HSP
  • Het verwerken van traumatische en ingrijpende gebeurtenissen.

Wat is Systeemtherapie:

Systeemtherapie wordt in de volksmond ook wel relatietherapie genoemd, echter ligt bij Systemische Psychotherapie de focus op ieders individuele moeiten, kwetsuren, (hoog)gevoelig zijn en groeiproces. We kijken naar je systemen, zoals je partnerrelatie, je gezin nu en van herkomst en je werkomgeving onder meer in relatie tot je hoog sensitiviteit. Juist omdat je partner het meest op je pijnplekken kan drukken en je onbedoeld kan kwetsen, is het belangrijk dat je partner af en toe meekomt naar de therapie. Zo kunnen we samen belemmerende patronen doorbreken, leren verzachten naar elkaar toe en het verschil in sensitiviteit leren omarmen, zodat de liefde voor jezelf en voor elkaar kan groeien.

Wie kan in Systeemtherapie gaan:

Je kan alleen en samen in Systeemtherapie gaan. Wanneer jullie samen in therapie komen werken we individueel aan doelen en in gezamenlijke gesprekken. Voordelen van samen in Systeemtherapie gaan zijn: Je kan aan je eigen kwetsuren en problemen werken in nabijheid van je partner, waardoor het erover praten makkelijker wordt en het begrip voor elkaar kan groeien. In de individuele sessies kun je vrij exploreren wat je denkt en voelt, zonder risico op het kwetsen van je partner of jezelf. Zo wordt het makkelijker om je aandacht te richten op wat jij voelt en denkt en om onderscheid te maken tussen wat bij jou hoort en wat bij de ander.

Mandy de Meyer

Relatietherapeut en Systeemtherapeut

Op 4 januari 2016 heb ik relatietherapie nijmegen VuurKrachtig opgericht, na 22 jaar als therapeute in de GGZ gewerkt te hebben. Ik ben systeemtherapeute (relatietherapeute), psychosociaal therapeute en beeldend therapeute. Mijn beroepsverenigingen zijn: NVRG (1), NVPA (2) en  RBCZ (3). De opleiding tot systeemtherapeute heb ik gevolgd bij Edu van de Velden en Ellen Aptroot. Bij de HAN ben ben ik afgestudeerd als Creatieve therapeute. Vanuit de NVRG volg ik intervisie, supervisie en studiedagen.

Je kunt Mandy de Meyer bereiken via:

*Email: info@vuurkrachtig.nl

*Telefoonnummer: 06-15578182

*Ga naar de website van Mandy de Meyer