Iedereen maakt weleens een moeilijke periode door, waarin je niet lekker in je vel zit of vastloopt en psychische klachten ontwikkelt. Wanneer je er zelf of met je partner of vrienden niet meer uitkomt, kan het zinvol zijn om met een psycholoog te praten. Je gevoelens verwoorden kan duidelijkheid geven, wat vaak niet lukt als je in je eigen gedachtekring blijft hangen.
Psychologische behandeling kan helpen om je gevoelens en ervaringen te ordenen. Het kan inzicht bieden in jezelf en in hoe je verleden je mede gevormd heeft tot wie je nu bent. Je kan je bewust worden van hoe je met dingen omgaat, of dat nog wel voor je werkt en desgewenst nieuwe manieren zoeken en uitproberen die je nu beter helpen.
Een moeilijke periode in je leven kan zo omgevormd worden, een plaats krijgen in je leven en je de kans bieden als mens te groeien of te komen tot meer diepgang.

Voor mensen met uiteenlopende klachten, problemen en vragen kan behandeling zinvol zijn. Denk bijvoorbeeld aan:
– het verwerken van verlies, ziekte of handicap;
– klachten na nare gebeurtenissen of trauma;
– hoogsensitiviteit;
– lichamelijke of psychosomatische klachten;
– spannings- en stressklachten, burnout;
– angstklachten, hyperventilatie;
– zingevingsvragen en somberheidsklachten;
– relatieproblemen.

Rebekka Noest (HAPSYS: PSYchologie & HAPtotherapie praktijk) biedt binnen Sarvata psychologische behandeling aan. Zij werkt vanuit de persoonsgerichte benadering (client-centered), maar werkt daarnaast ook met cognitieve therapie, gedragstherapie, EMDR, rationeel emotieve therapie en rouw- en traumaverwerking.

Rebekka is ook ook werkzaam als haptoterapeut en energetisch therapeut.

Ga naar de beschrijving van haptotherapie >>>

Ga naar de beschrijving van energetische therapie >>>

Rebekka Noest
Oprichter van Sarvata, psycholoog, GZ-haptotherapeut en energetisch therapeut

Rebekka studeerde klinische psychologie aan de universiteit in Nijmegen en volgde de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarnaast volgde zij de opleiding tot energetisch therapeut ‘De leerweg van de ziel’. Zij heeft 8 jaar als psycholoog gewerkt, bij de GGZ en in een praktijk voor eerstelijnspsychologie. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk. Met de start van Sarvata heeft Rebekka een al lang bestaande droom verwezenlijkt.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 50692967
* E-mail: info@hapsys.nl

Ga naar de website van Hapsys >>>>