Sarvata betekent ‘heelheid’ in het Sanskriet. Onze visie gaat uit van heelheid.

Heelheid: heling of genezing
Sarvata is een centrum waar je terecht kunt voor diverse alternatieve en reguliere therapieën die gericht zijn op heling of genezing van klachten en problemen en het bevorderen van gezondheid en welzijn.

Heelheid: een geheel vormen
In ons centrum werken therapeuten, artsen en cursusbegeleiders die zowel regulier als alternatief zijn opgeleid samen in één centrum. Door samen te werken bundelen ze hun krachten en maken ze gebruik van elkaars deskundigheid. Zo willen we een geheel vormen; een breed scala aan therapieën en cursussen bieden waardoor we meer voor mensen kunnen betekenen dan we ieder apart zouden kunnen.

Wij geloven dat gezond zijn en je goed voelen bestaan uit meerdere facetten (zoals lichamelijke, psychische en spirituele) die samen één geheel vormen en niet los van elkaar gezien kunnen worden. Als je ziek of uit balans bent, is het van belang om ergens terecht te kunnen waar deskundigen samenwerken. Binnen Sarvata doen we dat: ieder van ons kijkt vanuit zijn eigen invalshoek op holistische wijze naar de verschillende facetten binnen dat geheel dat jij bent. Soms kan het goed zijn om meerdere therapieën en/of een cursus tegelijkertijd te volgen.

Heelheid: ‘heel’ worden
Naast over ‘heel maken’ gaat het bij Sarvata ook over ‘heel worden’. Door het volgen van therapie, een cursus of een opleiding kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en in contact komen met je essentie. Met als doel meer ‘heel’ of compleet worden.

Vanuit deze visie is Sarvata opgericht.
Je bent welkom om het te ervaren.

.

Vanaf januari 2021 hebben Eloy Peters en Suzanne van Campen het beheer van Sarvata overgenomen.

Wij hopen jullie te mogen begroeten bij Sarvata. Met veel passie en plezier gaan wij aan de slag om Sarvata voort te zetten in de lijn die jullie van Sarvata gewend zijn.

Bas Blij en Rebekka Noest zijn de oprichters van Sarvata.

Bas en Rebekka hebben Sarvata in 2011 opgericht en met heel veel plezier gerund.