Massages

Er zijn 3 therapeuten werkzaam binnen Sarvata die een massage aanbieden.

Lees hieronder meer over:

Klankschaalmassage

Spiritual Massage

Tuina Massage

Klankschaalmassage

Met een klankschaalmassage wordt er een krachtveld neergezet gericht op heling. Dit gebeurt met behulp van klankschalen, edelstenen, kristallen en Reiki. Deze spreken allen het zelfhelend vermogen van de mens aan.

Je mag dit zelf gaan ervaren en de zachte werking van klankschalen en Reiki ontvangen. Je hoeft hiervoor niets te doen. Dit geeft jou de ruimte om te ervaren wat er in jouw lichaam en geest, bewust en onbewust gebeurt en leeft. Of gewoon genieten van de fijne rust, aandacht en ontspanning voor jezelf. Dat mag ook.

Met de massage lig je op de massagetafel. De massage is met kleding aan. Er wordt een doek en eventueel ook een dekentje over je heen gelegd voor warmte en voor geleiding van de klankschalen. De klankschalen bewegen op geleidelijke wijze over het lichaam heen. Hiermee opent het lichaam zich op een dieper level. Hierna wordt het energetisch lichaam behandeld met Reiki middels handoplegging, waarmee heling actief wordt gestimuleerd. Het borstgebied bij vrouwen, en het gebied van de billen en de geslachtsorganen wordt niet aangeraakt.

Een klankschaalmassage is een zachte, rustige manier van verwerken en ontvangen wat voor iedereen anders aanvoelt. Het kan zijn dat je je er na wat rozig voelt, dat je gevoelens hebt gevoeld die lang verstopt waren, dat je een diepe ervaring hebt opgedaan of je gewoon lekker ontspannen voelt. Er is na de massage de ruimte om hier over te delen, mocht dit prettig zijn. Niets is hierbij te gek en kan prettig zijn voor het verwerken van de ervaring. Het wordt aanbevolen geen intensieve afspraak te plannen direct na de massage maar het even door te laten werken.

Er is de mogelijkheid te verdiepen op een thema wat bij jou leeft, wanneer daar behoefte aan is. Dit kan worden ingebracht tijdens de korte voorbespreking voorafgaand aan de massage en de behandeling zal dan in het teken staan van jouw thema en wens hierin.

Een kleine greep uit de motivatie van mensen voor het ontvangen van een klankschaalmassage: puur voor ontspanning – werken aan een persoonlijke thema – herstellen rondom een persoonlijke thema – berusting in het lichaam – vergroten van het lichaamsbewustzijn – heling in het energetisch lichaam – verbetering van de energie huishouding – voor ontspanning, verbinding en ondersteuning in een zware tijd.

Praktisch:

Er vindt een korte intake plaats van +/- 10 minuten en vervolgens vindt de massage plaats. Naderhand is er ook +/- 10 minuten ruimte om de inzichten te integreren voordat het consult wordt afgerond.

Klankschaalmassages kunnen ook aan huis gegeven worden. Er is ruimte nodig voor de behandeltafel van 1.90m bij 0.67m en rondom moet er omheen gelopen kunnen worden. Verder is het prettig om een ruimte te hebben waar je niet gestoord wordt tijdens de massage zodat je in rust de massage kan ervaren.

Je kunt bij Karlijn ook terecht voor holistische therapie en coaching.

Ga naar de pagina  Holistisch Therapeut en Coach >>>

Karlijn Koot

Holistisch Therapeut en Coach

Karlijn werkt met veel plezier als begeleider in de geestelijke gezondheidszorg voor de gemeente (WMO) en daarnaast draait zij de Holisme Praktijk waar men particulier bij haar terecht kan. Ze is opgeleid tot Holistisch Therapeut, Reiki 1, 2 en Master en klankschaal masseuse. Het is voor haar het mooiste werk wat er is en ze kijkt er dan ook naar uit je te ontmoeten in haar praktijk.

Karlijn is bereikbaar via:

*email: info@holismepraktijk.nl

*telefoonnummer: 06 1496 6855

*https://holismepraktijk.nl/

Spiritual Massage

Voor een energetische massage kan je terecht bij Mireille.

Plan een afspraak in op haar website.

Je kunt bij Mireille ook terecht voor spirituele begeleiding.

Ga naar de pagina Psychosociale Therapie >>>

Mireille Haafkes

Psychosociaal Coach en Spiritual Masseuse

Ik ben Mireille. Na mijn studie communicatie hopte ik van kantoorbaan naar kantoorbaan; ik werd er niet gelukkig van… Ik voelde dat er méér was.

Toen ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit, reiki en het ontwikkelen van bewustzijn. Dat bracht me in balans. Er ging een wereld voor me open!

Ben je benieuwd naar wat spiritualiteit in jouw leven kan betekenen, maar ben je net als ik wars van alle zweverige poeha er omheen?

Plan dan een afspraak met me in, en we gaan aan de slag met de ontwikkeling van jouw spiritualiteit op basis van wat jij interessant vindt.

Zij is bereikbaar via:

*telefoonnummer: 06-45915687

* email: mireillehaafkes03@gmail.com

*Ga naar de website van Mireille Haafkes

Tuina Massage

Chinese tuina massage kent een grote variëteit aan massages en daarnaast diverse effectieve manipulatietechnieken om energetische verstoringen te behandelen.

Net als bij acupunctuur is het uitgangspunt steeds een goede diagnose.

Het is een op genezing gerichte behandeling. Met de verschillende technieken is het mogelijk o.a. verklevingen op te heffen, dislocaties te verminderen, pijn en spasmen op te heffen, spieren en pezen te ontspannen, de energiestroom in de meridianen te herstellen en bevorderen en de functies van organen, ingewanden en zenuwstelsel te reguleren.

Tuina wordt meestal gecombineerd met een acupunctuur behandeling.

Tuina massage kan ook heel goed als preventieve ontspanningsmassage worden gegeven. In dat geval duurt de massage 30 minuten. Ik neem dan geen uitgebreide diagnose bij u af, maar doe een korte intake. Vervolgens worden rug, hoofd, nek, schouders, handen en voeten gemasseerd.

Het doel van de massage is om beginnende blokkades op te heffen en daarmee de energiestroom te bevorderen.

Je kunt bij Titia ook terecht voor acupunctuur.

Ga naar de website  Acupunctuur

Titia van der Werf

Acupucturist en Tuina therapeut

Titia heeft in 2008 haar diploma acupunctuur behaald en daarna in 2012 haar diploma Tuina bij de opleiding Qing Bai. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd. Daarnaast is zij werkzaam als thuisbegeleider bij jongeren met Autisme, ADHD en angststoornissen.

Je kunt haar bereiken via:

* Telefoon: 06 – 18159306

* E-mail: info@nijmegen-acupunctuur.nl

Ga naar de website van Titia v.d. Werf