Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).
In de TCG werkt men vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen.
Acupunctuur helpt bij vele klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuurbehandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.
Acupunctuur heeft ook een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden, het vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens en stimuleert de levenslust.

Acupunctuur kan u helpen wanneer u zwanger wenst te worden, wilt stoppen met roken, af wilt vallen, vastzittende rug/ nek/ schouders heeft, last heeft van allergieën, last heeft van hoofdpijn, een sportblessure heeft, et cetera …

Voor acupunctuur kunt u bij Sarvata terecht bij Titia van der Werf.

Titia is ook ook werkzaam als Tuina-therapeut: ga naar de beschrijving van tuina-massage>>>

Titia van der Werf

Acupuncturist en Tuina Therapeut

Titia heeft in 2008 haar diploma acupunctuur behaald en daarna in 2012 haar diploma Tuina bij de opleiding Qing Bai. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd. Daarnaast is zij werkzaam als thuisbegeleider bij jongeren met Autisme, ADHD en angststoornissen.

Je kunt haar bereiken via:

* Telefoon: 06 – 18159306

* E-mail: info@nijmegen-acupunctuur.nl

Ga naar de website van Titia v.d. Werf