Hartelijk welkom in de Holisme Praktijk waar wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling, groei, verwerken en helen.

We maken allemaal wel eens een moeilijke periode mee. Het kan fijn zijn hier hulp bij te zoeken en verder te komen in jouw thema’s.

Je kunt hier terecht voor begeleiding in de vorm van klankschaalmassages, coaching en therapie. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Alle begeleiding is gericht op herstel, heling, herontdekken van eigen kracht en meer grip creëren in jouw dagelijks leven. Men komt met uiteenlopende klachten, wensen en vragen in de praktijk.

De overeenkomst die mensen hebben is dat zij worstelen met bepaalde aspecten in hun leven en hier hulp bij zoeken, die aanvullend is aan de reguliere zorgverlening.

Je bent daarnaast ook van harte welkom in de praktijk voor ontspanning in de vorm van een klankschaalmassage met Reiki. Hiervoor is het inbrengen van een klacht, wens of vraag niet noodzakelijk en kom je gewoon lekker ontspannen en genieten van de rust.

Je kunt bij Karlijn ook terecht voor een klankschaalmassage >>>

Karlijn Koot

Holistisch Therapeut en Coach

Karlijn werkt met veel plezier als begeleider in de geestelijke gezondheidszorg voor de gemeente (WMO) en daarnaast draait zij de Holisme Praktijk waar men particulier bij haar terecht kan. Ze is opgeleid tot Holistisch Therapeut, Reiki 1, 2 en Master en klankschaal masseuse. Het is voor haar het mooiste werk wat er is en ze kijkt er dan ook naar uit je te ontmoeten in haar praktijk.

Karlijn is bereikbaar via:

*email: info@holismepraktijk.nl

*telefoonnummer: 06 1496 6855

*https://holismepraktijk.nl/