Een Sarvata Opstelling is bedoeld op een moment in je leven dat je merkt dat er ondanks alle bewustwordingsprocessen en alle tijd en moeite die je gestopt hebt in veranderingen ter bekrachtiging van je Zelf, je toch een onderstroom waarneemt die een tegenwerkende of stremmende invloed heeft.

De opstelling legt zowel bloot wat er zich in de diepte roert en gezien wil worden als dat het vanuit vogelvluchtperspectief een rode draad laat zien die door je leven loopt en waar je alle thema’s uit je leven aan kan ophangen.

Een opstelling verbind je met een universele taal, die in een ieder van ons zit en zich laat horen zodra je het opstellingsveld instapt. Het is gelijktijdig een gesprek met je Hogere Zelf als een ontdekkingstocht van je innerlijke zielspad. Heel de opstelling draait om jou, jij bent zowel leider als volger in de energiestroom die ontstaat zodra je je eigen opstellingsveld instapt.

De rol van Suzanne als begeleider in de opstelling dient om woorden, thema’s en samenhang aan te reiken op momenten dat je voor even uit de energiestroom bent gekomen en iets kan gebruiken om er weer mee in contact te komen.

Contactgegevens:

Mobielnummer: 06-22076759

Email: info@sarvata.nl

Prijs voor een individuele opstelling: € 325,-

Dit omvat een kennismaking waarbij de opstellingsvraag verkend wordt, de opstelling zelf en een telefonisch nagesprek twee weken na de opstelling. Tezamen omvat dit zo’n 4 uur.

Suzanne van Campen

Eigenaar Sarvata

Poly-energetisch therapeut

Begeleider Vrouwencirkel Begeer Je Vrouw-zijn

Sinds 2021 is Suzanne samen met haar man eigenaar, beheerder en hoeder van Sarvata. Met passie en betrokkenheid leidt ze Sarvata. Voordat het universum haar leidde naar haar plek bij Sarvata werkte ze als poly-energetisch therapeut en gaf opstellingsworkshops. Omdat haar hart ligt bij het werken met opstellingen, zet ze nog altijd haar coaching pet op als er een aanvraag is.