Sarvata Mannenwerkplaats biedt verschillende activiteiten aan.

  • een 5 daagse training om als groep een mannencirkel te draaien
  • themagerichte bijeenkomsten
  • bijeenkomsten gericht op het vader-zijn

PAGINA IS IN OPBOUW.  MEER INFORMATIE VOLGT.

Eloy Peters

Eigenaar Sarvata, begeleider en trainer van de Sarvata Mannenwerkplaats

Eloy Peters (1972) is getrouwd met Suzanne, en samen hebben zij een zoon (Jary).

Al ruim 30 jaar werkzaam in de zorg.

Maakte kennis met het begrip mannenhulpverlening als psychiatrisch verpleegkundige binnen de RIBW Nijmegen & Rivierenland; hier ontstonden de eerste bijeenkomsten door mannen  en voor mannen.

Zijn eerste groep met mannen kwam voort uit een uitnodiging van een oud collega om in de winter samen hout te gaan zagen. Na een ochtend hard werken werd deze activiteit afgesloten met erwtensoep en roggebrood met spek, en wat volgde was het goede gesprek. Inmiddels komen de houtzagers meerdere keren per jaar samen. In zijn eenvoud geeft ieder samenzijn een boost aan energie.

In 2020 volgde Eloy de workshops Mannenkracht én Man & Levensenergie (Pieter Berger – Phoenix opleidingen). Hier ontstond de wens om iedere man kennis te laten maken met de kracht en levensenergie van een mannencirkel.

Sinds 1 januari 2021 zijn Suzanne en Eloy de nieuwe eigenaren van Sarvata en daarmee ontstond ook de gelegenheid  om de training en workshops voor de Sarvata Mannenwerkplaats aan te gaan bieden.

Eloy is bereikbaar via:

Email: info@sarvata.nl

Telefoon: 06- 55366866

Seb Kortbeek

Begeleider Sarvata Mannenwerkplaats

Seb Kortbeek heeft ruime ervaring in de psychiatrie en verslavingszorg. Momenteel met een focus op
vertrouwenswerk en klachtafhandeling.

Met een interesse in de mens en de wereld om hem heen, zijn mannen aanvankelijk nooit zijn voorkeur geweest. Mannen, “echte mannen”, dat is een plaatje waarin hij zich juist niet herkent.

Gelukkig heeft nieuwsgierigheid het gewonnen van de vooroordelen, en is er langzaam maar zeker steeds meer kennis en ervaring gekomen over wat mannen allemaal nog meer kunnen zijn, en dat is indrukwekkend gebleken. Zo indrukwekkend, dat mannen inmiddels, individueel en als fenomeen, in het hart zitten!

Hoe dat werkt? kom maar eens een kijkje nemen.

Seb is bereikbaar via info@sarvata.nl