De Leerweg geeft op vrijdag en zaterdag de opleiding “De leerweg van de ziel” in de grote groepsruimte van Sarvata. De leerweg van de ziel is een opleiding waarin meer inzicht verkregen kan worden in het bewuste proces van groei en ontwikkeling van ziel, lichaam en geest op aarde. In deze opleiding ga je een proces aan waarbij je je bezighoudt met diverse onderwerpen, die je zowel praktisch als theoretisch benadert en waarbij de nadruk ligt op inzicht en ontwikkeling. Bij de onderwerpen moet je denken aan onder andere chakra’s, spiritualiteit, aura’s, reiki en hoogsensitiviteit.

De opleiding omvat in totaal een basisjaar, een vervolgjaar en twee modulejaren.

Naar de Website van De Leerweg >>>>

Jeroen Saris
Energetisch (kinder)therapeut en docent De Leerweg

In zijn praktijk werkt Jeroen met Chakra-therapie, Lichaamswerk, Voetreflexologie, Creatieve therapie, Bewegingsleer ILS/EBL, Reiki en Bach-remedies. Bij Sarvata is hij docent bij de cursus De Leerweg van de Ziel en geeft hij Familie/systemische opstellingen en workshops in Innerlijke lichaamstaal.

Je kunt hem bereiken via:
* Telefoon: 06-41624847
E-mail: jssaris@gmail.com

Ga naar de website van Jeroen Saris

Tineke van Laar
Tineke van LaarChakra- en auratherapeut en Energetisch therapeut en docent de Leerweg
Tineke heeft zich vanaf 1986 verdiept in alternatieve behandelingsmethoden, zoals Chakra- en auratherapie, Reiki en Bachremedies. Zij heeft onder andere de volgende opleidingen genoten: Reiki I, II en Mastergraad, NAN (voetreflex, shiatsu, lichaamsenergie), Malva-opleiding tot chakratherapeut en chakraspecialist, College Kosmisch bewustzijn / Kosmische communicatie. Tevens heeft zij theologie gestudeerd. Bij Sarvata geeft zij de cursus De Leerweg van de Ziel.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 51855160
* E-mail: info@deleerweg.nl
Ga naar de website van Tineke van Laar