VuurKrachtig partnerrelatiecounseling heb ik opgericht voor mensen die het vuur in hun relatie brandend willen houden en een team met elkaar willen vormen, ook in moeilijke tijden. Ik help mensen om Samen Krachtig in de Liefde te zijn. Om te zijn wie je werkelijk wil zijn in contact met je partner. Je verlangens te leren volgen. In staat zijn om intimiteit en seksualiteit te laten stromen en samen het vuur brandend te houden. Ik heb een rotsvast vertrouwen in onze capaciteit om te handelen vanuit liefde en zachte kracht. Omdat we alleen dan écht gelukkig kunnen zijn met elkaar. Ik geloof dat partners die in staat zijn hun vuur brandend te houden positief uitstralen op zichzelf, elkaar, hun kinderen, omgeving en alle levensvlakken. Gelukkige partners zijn gelukkiger ouders met gelukkiger kinderen. Als relatietherapeute ben ik aangesloten bij de NVRG, De NVPA en de RBCZ.

“Gaan jullie mee op ontdekkingsreis in de Liefde en jullie relatie?“

Ik geef jullie helder zicht op:
– Wie je bent en wil zijn in de Liefde en in contact met elkaar.
– Jullie relatieproblemen en kansen.

Ik help jullie met:
– Contact maken met elkaar en ruimte maken voor jullie verlangens.
– Helder communiceren.
– Intimiteit fijn en veilig te houden en de seksualiteit spannend.

Partnerrelatiecounseling kun je alleen volgen of samen met je partner. Ook voor singles die willen leren van hun vorige relatie(s) bied ik individuele counseling. Onderdeel van een counselingstraject is het maken van jouw of jullie Lovemap. Zo krijgen jullie helder zicht op jullie liefdesgeschiedenis, wat jullie bindt, wat jullie kansen zijn en wat risico’s zijn voor jullie relatie.

In Sarvata geeft Mandy de Meyer relatietherapie

Mandy de Meyer
Mandy de MeyerPartnerrelatiecounseler
Ik heb 22 jaar als therapeute in de kinder en jeugdpsychiatrie gewerkt. Ik heb zelf meerdere relaties gehad. Zoekende naar mogelijkheden om de vaste relatie én levendig én sprankelend én spannend te houden. Zodat het vuur in mezelf, mijn partner en onze relatie blijft branden. Uit ervaring weet ik hoe eenzaam, frustrerend en vertwijfelend het voelt, wanneer je niet of onvoldoende respons krijgt. Ik heb vanuit mijn werk als therapeute meerdere opleidingen gevolgd. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens de studie tot gezins- en relatietherapeute zijn ook voor mij lifechanging geweest. Hier heb ik kennis gemaakt met de visies op partnerrelaties van David Schnarch (Passionate Marriage) en Esther Perel (Erotische Intelligentie). Deze twee visies plus mijn kennis en ervaring om tot zelfexpressie te komen en te Leven vanuit Verwondering, vormen de basis van Samen Krachtig in de Liefde. Met de inzichten en stappen die mij geholpen hebben om samen met mijn partner onze relatie liefdevol en krachtig te maken, help ik nu anderen hun verlangen in hun relatie te verwezenlijken.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06-15578182
* E-mail: info@vuurkrachtig.nl

Ga naar de website van Mandy de Meyer en 'Vuurkrachtig'