Energetisch therapeut

Voor energetische therapie kunt u binnen Sarvata terecht bij Rebekka Noest

Rebekka is ook ook werkzaam als psycholoog en haptotherapeut.

Ga naar de beschrijving van psychologie >>>

Ga naar de beschrijving van haptotherapie >>>

Ga naar de website van Rebekka Noest en 'Hapsys'
Rebekka Noest
Rebekka NoestOprichter van Sarvata, psycholoog, GZ-haptotherapeut en energetisch therapeut
Rebekka studeerde klinische psychologie aan de universiteit in Nijmegen en volgde de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarnaast volgde zij de opleiding tot energetisch therapeut ‘De leerweg van de ziel’. Zij heeft 8 jaar als psycholoog gewerkt, bij de GGZ en in een praktijk voor eerstelijnspsychologie. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk. Met de start van Sarvata heeft Rebekka een al lang bestaande droom verwezenlijkt.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 50692967
* E-mail: info@hapsys.nl
.
.
.

Energetische Therapie en Coaching

Transformatie – Bewustzijnsgroei – Diversiteit

Energetische therapie

Energetische therapie is een manier om met de energie in en om je heen te leren werken.

Je leert om te gaan met je eigen gevoeligheid. Voor iedereen werkt dit anders en het is dus een persoonlijke zoektocht.

Je kan leren oude patronen te helen die je zullen helpen ruimte te maken zodat je een nieuwe weg in kan slaan.

Reiki

Een Reiki behandeling is een zachte manier om het energiesysteem te ondersteunen. Het bevorderd het zelfhelend vermogen.

Door middel van handoplegging komt er nieuwe energie in het lichaam en wordt oude en vastzittende energie afgevoerd.

Het zorgt voor een bewustzijnsgroei waardoor je jezelf op alle vlakken kan ontwikkelen.

Astrologie

Astrologie kan je helpen in het zichtbaar maken van je persoonlijke blauwdruk. Dit gaat over je persoonlijke energie, je spirituele energie, hoe je in de wereld staat, op welke manier jij het prettig vindt om je te uiten en op welke manier je je wil aanpassen enzovoorts.

Astrologie is een mooie manier om je eigen energiepakket te leren kennen en hier mee te leren werken.

Ook kun je ontdekken hoe we allemaal verbonden zijn met het grotere geheel. Dit kan een verdieping geven aan je dagelijkse bestaan.

Coaching

Begeleiding transitie

Worden wie je bent betekent voor iedereen wat anders.

Voor mensen die in een sociale en/of medische transitie zitten kan het fijn zijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt.

Daarnaast heb ik een spirituele inslag tijdens de gesprekken waardoor er ruimte is voor mensen die gevoelig zijn. Deze zienswijze is ondersteunend om de complexe verandering aan te gaan.

Trainingen

Door te leren over diversiteit die de mens eigen is, kun je een breder beeld ontwikkelen in het begeleiden van andere mensen.

Momenteel kun je de training Genderdiversiteit volgen.

Ga naar de website van Leon Coenen en Coachingspraktijk Leon Coenen
Leon Coenen
Leon CoenenEnergetisch therapeut en coach
Ik ben Leon Coenen. Mijn pronoun of voornaamwoord is hij/hem.

Het besef dat elk mens uniek is en hier op aarde is om te groeien en verder te komen heeft mij de ruimte gegeven om mijn eigen weg te gaan.
Het heeft mij een gevoel van overvloed, kracht en rust gegeven. Daarnaast is de wens ontstaan om ook anderen hierin te ondersteunen en te stimuleren.

Er valt zó veel te ontdekken binnen jezelf, in je innerlijke wereld en hoe je de wereld om je heen ervaart. Zelf heb ik daarin grote veranderingen doorgemaakt. Mede door mijn (medische) transitie van vrouw naar mezelf.

Het heeft me grote inzichten gegeven over mijn innerlijke wereld en de wereld om mij heen. Mijn ogen en hart zijn geopend ten aanzien van transformatie, heling, loslaten, groei, mannelijkheid, vrouwelijkheid, rolpatronen, verwachtingen in genderexpressie, geaardheid en seksualiteit. Tegelijkertijd heb ik geleerd om mijn hart te volgen, mijn eigen weg te gaan en los te laten wat niet meer past.
Het verder ontdekken en toepassen van spiritualiteit in mijn leven is hierin een grote ondersteuning geweest en de katalysator voor verdere groei.

Vanaf 2010 ben ik mij gaan verdiepen in het Boedhisme, astrologie, energetisch werk waaronder Reiki en het werken met chakra’s. Ook ben ik onder andere geïnspireerd door schrijvers als Eckhart Tolle, Thich Nhat Hanh, Pamela Kribbe, Lorna Byrne, Louisa Hay, Michael A. Singer, Molly McCord, Pam Gregory en het boek Cursus in Wonderen.

Naast deze praktijk heb ik ook een astrologiepraktijk die mij het brede kader geeft over de werking van menselijke energieën. Daarnaast geeft het inzicht over de ontelbare mogelijkheden van ieder mens met daarin de overeenkomst dat iedereen dezelfde energieën in zich heeft die zich verschillend kunnen uiten. Dit vind ik een fascinerend gegeven en mijn enthousiasme over dit onderwerp is groot. Daarnaast neem ik mijn ervaring vanuit mijn studie Maatschappelijk werk en Dienstverlening, mijn jaren als begeleider voor mensen met onder andere een visuele en/of auditieve beperking, mijn ervaring als partner van een transpersoon én mijn eigen transitie mee in het gesprek. Ik wil de wereld met een open blik betreden, de brede mogelijkheden onderzoeken en vaststaande ideeën onder de loep nemen. Ieder mens is anders, ieder mens bewandeld zijn eigen unieke weg en ieder mens heeft elke dag de mogelijkheid te kiezen voor groei, nieuwsgierigheid, en een open blik.

Je kunt hem bereiken via:
* Telefoon: 06 – 10095040
* E-mail: info@leon-coenen.nl