TantraVerankering in combinatie met Seksuheel

Donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei 2018 van 9:30 tot 17:00 uur
kosten*: € 275,-
door Rita van Rijnsoever, auteur van het boek Seksuheel, een goddelijk geheim

Wat is jouw diepere verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je...op later?

Een combinatie van Tantra, Seksuheel en Verankering. In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en je ieder moment je toekomst vormt. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van de universele wetten.

In deze 2-daagse training wordt je verlangen helder in combinatie met je HART en jouw unieke vorm, oftewel je talent, in de hechting van de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie. Dit is de verankering en deze zorgt ervoor dat de nog belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en fysieke klachten en relationele misverstanden positief worden gereset in de hersenen. Zo blijft je beter bij jezelf in de privé- en/of werksfeer, waardoor situaties en relaties spontaan veranderen in een vreugdevol avontuur. We gaan aan de slag met lichaamsgeoriënteerde ervaringsgerichte praktische oefeningen, de hersenen en de universele wetten. En voor wie wil bestaat er vrijblijvend de mogelijkheid om tijdens deze training in een kleine sessie de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie te verkennen en binnen een veilige bedding te verankeren in jouw lichaam. Gezond, succesvol en blijer...

Opgave en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl

* Neem jij je familielid, vriend(in), of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting. Kosten zijn bij de belastingdienst declarabel als beroepskosten of als aanvullende ziektekosten.

 

 

 

Workshop 'The Healing Code"

Donderdag 10 mei 2018 (en nogmaals op 21 juni 2018)
Tijd: 20.00- 22.00 uur

Entree: 10 €
Door: Bas Blij

 

The Healing Code is een simpele en doeltreffende methode om bewuste maar vooral onbewuste negatieve herinneringen, die zich vaak op cel niveau in je lichaam hebben vastgezet, te helen. Na het helen van deze inprentingen zal je onderbewuste niet meer ‘getriggerd’ worden, en dus niet meer instinctmatig reageren op een manier die je schade berokkent. Ook zal je stressniveau afnemen, direct, maar ook blijvend, doordat de stress niet weer op kan laaien door een gebrek aan triggers. Hierdoor herstelt ons van nature aanwezige zelfgenezend vermogen, zal je  immuunsysteem weer naar behoren zijn rol vervullen en je gezondheid vooruitgaan.

Tijdens deze workshop leer je deze simpele methode toe te passen en krijg je informatie om het thuis te blijven doen en je naasten het ook te leren. De informatie die gedeeld wordt tijdens deze workshop komt uit ‘The Healing Code’ van Alex Loyd en uit eigen ervaring met het systeem.

Aanmelden: info@sarvata.nl of +31-6-27234830

Klik hier als je de methode in het kort als pdf wilt downloaden.

 

 

 

 

 

 

VrouwZijn

Vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni van 9.30 uur tot 17.00 uur (zonder overnachting).
kosten*: € 275,-
door Rita van Rijnsoever, auteur van het boek Seksuheel, een goddelijk geheim

 

Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien. Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden. Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen.
Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom... Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens, onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft blijf ik deze energie in mijn lichaam verder ontsluiten in haar pracht en praal!

Gezonder, zachter en blijer worden... ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken.

Heel praktisch gaan we aan de slag met onder andere:
    • nierontspanning en verjonging, harmoniseren van de hormoonhuishouding en de organen voor de emotionele balans
    • de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen en laten rondcirkelen in je lichaam, zodat je een bron creëert waarmee je organen gevoed worden
    • de orgastische mogelijkheden en het maken van ‘geluksmedicijn’
    • Ideetjes en weetjes over de vrouwelijke transformatie seksualiteit

Rita van Rijnsoever is auteur van het boek Seksuheel

Inschrijving en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl/vrouwzijn

* Neem jij je familielid, vriend(in), of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting. Kosten zijn bij de belastingdienst declarabel als beroepskosten of als aanvullende ziektekosten.