Destruction & Creation, Pele meditatie

Zaterdagavond 24 november, van 19.00 - 21.00

Door: Johannes Sijaranamual en Genevieve Keola Brunet
Kosten: 15 euro p.p.


Waarvoor wil jij een nieuwe grond creëren? Wil jij ruimte maken in jezelf voor verandering, een nieuwe vrije zone vanwaaruit de kracht van creatie zijn werk kan doen? Wat wil je daarvoor loslaten? Of wat wil jij uitnodigen om te transformeren?

In een geleide Pele - meditatie maken we ruimte voor deze nieuwe grond. Je krijgt de gelegenheid om in verbinding met jezelf de weg vrij te maken voor wat er wil ontstaan. Destruction & creation, Pele de vulkaan godess uit Hawaii wakkert dit vuur aan, nodigt uit om te transformeren, om datgene los te laten wat je niet meer dient. In een atmosfeer waarin we eer betonen aan Pele en een offer brengen aan moeder aarde wordt je uitgenodigd om te zinken in die laag van jezelf waarin deze nieuwe grond ontstaat. Je wordt uitgenodigd om die laag van jezelf te aanschouwen waarin je je met deze creatiestroom in jezelf kunt verbinden. Johannes & Genevieve Keola nemen je mee in een ritueel van verbinding met jezelf, geleide Pele meditatie en een afsluitende ceremonie waarbij deze 'nieuwe vruchtbare grond' centraal staat.

Wat nog: Neem een bloem mee voor het ritueel, kies intuïtief een bloem die Jou aanspreekt
Als je wilt neem iets lekker mee voor bij de thee na afloop

Over Johannes Sijaranamual:
Aloha, ik ben Johannes. Getrouwd, vader van 2 dochters en woon in Breda. Ik geef healingsessies en meditaties. Daarnaast organiseer ik meditatiereizen voor ontspanning en bewustwording naar diverse krachtplekken. Ik heb altijd aandacht voor het kleine, omdat we allemaal ooit zo zijn begonnen: een wens die uitkomt...
Johannes verbleef dit jaar gedurende 3 weken op Big Island Hawaii.
www.hemelopaardenu.com

Over Genevieve Keola Brunet:
In 2016 verhuisde Genevieve Keola naar Big Island, Hawaii. Gedreven door haar liefde voor Hawaii, de Hula (Hawaiiaanse dans), de oceaan en de spirit en magie van deze bijzondere plek verruilde ze haar thuis in Nijmegen voor een thuis in Hawaii.  In Hawaii kreeg ze van haar Kumu Hula de naam Ke Ola, hetgeen in het Hawaiiaans 'Het Leven' betekent. Samen met haar man en hun 3 katten woont ze nu op 3 hectare lava grond, waar ze een retraite centrum bouwen (Hale melepono) en waar de natuurkrachten regeren. Op deze plek verbleef ook Johannes 3 weken, in meditaties maakten ze regelmatig contact maakten met de kracht van Pele.
www.waterlijf.nl
www.craniosacraltherapyhawaii.com


Een warm aloha en wij kijken ernaar uit deze meditatie en ritueel met jullie te delen,
Johannes & Genevieve