VrouwZijn

Vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni van 9.30 uur tot 17.00 uur (zonder overnachting).
kosten*: € 275,-
door Rita van Rijnsoever, auteur van het boek Seksuheel, een goddelijk geheim

 

Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien. Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden. Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen.
Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom... Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens, onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft blijf ik deze energie in mijn lichaam verder ontsluiten in haar pracht en praal!

Gezonder, zachter en blijer worden... ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken.

Heel praktisch gaan we aan de slag met onder andere:
    • nierontspanning en verjonging, harmoniseren van de hormoonhuishouding en de organen voor de emotionele balans
    • de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen en laten rondcirkelen in je lichaam, zodat je een bron creëert waarmee je organen gevoed worden
    • de orgastische mogelijkheden en het maken van ‘geluksmedicijn’
    • Ideetjes en weetjes over de vrouwelijke transformatie seksualiteit

Rita van Rijnsoever is auteur van het boek Seksuheel

Inschrijving en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl/vrouwzijn

* Neem jij je familielid, vriend(in), of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting. Kosten zijn bij de belastingdienst declarabel als beroepskosten of als aanvullende ziektekosten.

 

 

 

Workshop 'The Healing Code"

Donderdag 21 juni 2018
Tijd: 20.00- 22.00 uur

Entree: 10 €
Door: Bas Blij

 

The Healing Code is een simpele en doeltreffende methode om bewuste maar vooral onbewuste negatieve herinneringen, die zich vaak op cel niveau in je lichaam hebben vastgezet, te helen. Na het helen van deze inprentingen zal je onderbewuste niet meer ‘getriggerd’ worden, en dus niet meer instinctmatig reageren op een manier die je schade berokkent. Ook zal je stressniveau afnemen, direct, maar ook blijvend, doordat de stress niet weer op kan laaien door een gebrek aan triggers. Hierdoor herstelt ons van nature aanwezige zelfgenezend vermogen, zal je  immuunsysteem weer naar behoren zijn rol vervullen en je gezondheid vooruitgaan.

Tijdens deze workshop leer je deze simpele methode toe te passen en krijg je informatie om het thuis te blijven doen en je naasten het ook te leren. De informatie die gedeeld wordt tijdens deze workshop komt uit ‘The Healing Code’ van Alex Loyd en uit eigen ervaring met het systeem.

Aanmelden: info@sarvata.nl of +31-6-27234830

Klik hier als je de methode in het kort als pdf wilt downloaden.