Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) & vrijdag 26 mei

Tijd: van 9.30 uur tot 17.30 uur (de tweedaagse is zonder overnachting).
Door: Rita van Rijnsoever

Trainingskosten*: 250,- euro.

 

Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien. Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden. Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen. Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom... Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens, onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft blijf ik deze energie in mijn lichaam verder ontsluiten in haar pracht en praal!

Gezonder, zachter en blijer worden... ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken.

Heel praktisch gaan we aan de slag met:
• harmoniseren van de hormoonhuishouding en de organen voor de emotionele balans
• de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen en laten rondcirkelen in je lichaam, zodat je een bron
creëert waarmee je organen gevoed worden
• het fenomeen slaapschuld
• de orgastische mogelijkheden en het maken van ‘geluksmedicijn’
• de weg van de ‘non’

De sluitingsdatum om je voor deze 2-daagse aan te melden is 18 mei 2017
Opgave en informatie via de website: www.ritavanrijnsoever.nl/vrouwelijkanders

* Neem jij je moeder, zus, zus, dochter, vriendin of collega mee, dan ontvang je 10% korting.Kosten zijn bij de belastingdienst declarabel als beroepskosten of als aanvullende ziektekosten.

Voor meer info over Rita: www.ritavanrijnsoever.nl

 

 

 

 

WORKSHOPS VOOR OUDERS: Rustgevende Voetreflex en Tuina massage bij kinderen

Dinsdag 13 juni 2017 (Tuina) en dinsdag 27 juni 2017 (Voetreflex)
Tijd: 20.00-22:00

Kosten: 25 € voor 1 avond, 40 € voor beide avonden

 

Zelf aan de slag met rustgevende Voetreflex- of Tuinamassage voor je kind!
Je leert het in onze workshops. Voor ouders van kinderen die onrustig zijn, moeilijk (in)slapen of buikklachten hebben, maar ook voor kinderen met autisme en adhd.

 

Het doel van beide avonden is om jou als ouder een korte massage aan te leren die je aan je kind kunt geven, bijvoorbeeld voor het naar bed gaan. In de workshops leer je een aantal eenvoudige, effectieve massagegrepen die je direct thuis kan toepassen. We oefenen deze avond op elkaar. Je kunt je alleen of als ouderpaar aanmelden.
De avonden worden gegeven door Sietske Hobbelink, voetreflextherapeut en docent Toegepaste Psychologie aan de HAN en Titia van der Werf, acupuncturist en tuina therapeut. Titia heeft tevens als hulpverlener veel ervaring opgedaan met autisme, adhd en angststoornissen.
Met deze massages kun je veel klachten verlichten. Je kind slaapt beter, is minder onrustig, zit beter in zijn of haar vel, heeft minder buikpijn en door samen ontspannen bezig te zijn verbetert jullie contact!
Laat je verrassen door de effecten van een voetreflex- en tuina massage.

We zorgen beide avonden voor een compacte hand-out zodat je thuis informatie kunt nalezen en de massagegrepen zelf kunt toepassen.


Aanmelden voor één of beide avonden via:
Sietske Hobbelink: info@sietskehobbelink.nl - 06-12529891   sietskehobbelink.nl/

Titia van der Werf: info@nijmegen-acupunctuur.nl - 06-18159306   www.nijmegen-acupunctuur.nl

 

 

 

 

Introductieworkshop Dynamisch Bewegen®

Zaterdag 17 juni 2017

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Door: Sabine Kern

Kosten: € 55,-

 

Deze workshop is een mogelijkheid om een indruk te krijgen van de werkwijze en toepassingsmogelijkheden van het bewegingsmodel Dynamisch Bewegen®. Met behulp van het thema wervelkolom wordt een aantal principes van het bewegingsmodel Dynamisch Bewegen® uitgelegd en praktisch toegepast.

Sabine Kern is fysiotherapeute en heeft het bewegingsmodel Dynamisch Bewegen® ontwikkeld. In 2014 verscheen haar boek ‘Dynamisch Bewegen: een bewegingsmodel; het menselijk bewegingssysteem als dynamisch systeem’. Ze werkt in binnen- en buitenland.

 

Meer informatie is te vinden op www.dynamischbewegen.nl

Aanmelden: post@dynamischbewegen.nl of 024-3564896