Hieronder staan de workshops die eenmalig zijn of een minder periodiek karakter hebben.

Rising Soul: Sacred Plants Ceremony

gegeven door Tamara Ceelen

๐’๐š๐œ๐ซ๐ž๐ ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐œ๐ž๐ซ๐ž๐ฆ๐จ๐ง๐ฒ๐ŸŒฟ
Deze middag mag jij je mee laten nemen op een liefdevolle innerlijke reis, waar de cacao jouw hart zal openen en de (lowdose) truffels jou in verbinding brengt naar een dieper zielsniveau.
Cacao is een puur hartmedicijn. Tijdens het drinken van een kopje warme cacao maak jij verbinding met de spirit van de cacao, die je hart opent en jou in liefde begeleid op jouw innerlijke reis.
Truffels microdose brengt je op een liefdevolle manier in een diepere verbinding met je onderbewustzijn. Je ervaart diepere ontspanning en komt in een dieper staat van zijn.
~ ๐–๐š๐š๐ซ ๐๐ž ๐œ๐š๐œ๐š๐จ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐  ๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ญ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ก๐š๐ซ๐ญ, ๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ญ๐ซ๐ฎ๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ณ๐ข๐ž๐ฅ ~
Tijdens jouw reis wordt je begeleid door de klanken van de drums, koshis en klankschalen
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Plaats: Nijmegen
Investering in jezelf: โ‚ฌ77,-
incl. versnaperingen, thee en soep
Graag houd ik de cirkel intiem en daarom is er op deze dag ruimte voor 6 vrouwen
Eerst even connecten?
Stuur dan een privรฉberichtje via mijn fb pagina @risingsoul.nl of mail naar rising.soul@outlook.com, dan plannen we samen een belafspraak in
~ Je bent zo welkom lieve vrouw ~
Liefs Tara
Rising Soul

.

.

.

Wanneer: zaterdag 13 augustus en zaterdag 3 september

Workshop: Sacred Plant Ceremony

Tijd: 13.30 – 17.30 uur

Paats: Sarvata Nijmegen

.

Aanmelden via facebook:ย Sacred Plants Ceremony

Tweedaagse Reiki I cursussen

gegeven door Gerda de Zwaan

Wanneer:

In September:

zaterdag 10 en 11 september

zaterdag 17 en 18 september

In Oktober:

zaterdag 8 en 9 oktober

zaterdag 22 en 23 oktober

zaterdag 29 en 30 oktober

In November:

zaterdag 12 en 13 november

zaterdag 26 en 27 november

Voorkennis of ervaring met het werken van energie is niet nodig.

Informatie en aanmelding:

www.wittezwanen.com

info@wittezwanen.com

wittezwanen@xs4all.nl

.

.

.

Workshop: Reiki I

Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Paats: Sarvata Nijmegen

.

.

Stichting Witte Zwanen

Doelstelling: ondersteuning op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, mentale, fysieke, sociale en materiรซle levensbehoeften voor mensen die zelf geen middelen hebben en waar (nog) geen instantie aanwezig is.
Visie: door een netwerk te vormen van vrijwillige dienstverleners die ruimte hebben om er af en toe voor een ander te willen zijn, is er voor elk behoeftig mens een ondersteunende hand. Door die ondersteuning kan iemand hopelijk weer de ruimte vinden om een ander te ondersteunen. Zo creรซren we een omgekeerd domino-effect. In plaats van dat mensen buiten de maatschappij vallen, zetten we ieder weer in zijn of haar kracht en ontstaat een mogelijkheid om het leven weer in liefde en ondersteuning te ervaren.
Stichting Witte Zwanen zal zich hiervoor inzetten en cursussen en bijeenkomsten aanbieden die persoonlijke ontwikkeling en bewustwording ondersteunen. Kennis delen die groei bevorderen. Stichting Witte Zwanen wil op iedereen een beroep doen om de ondersteunende hand te bieden.
Om alles te bewerkstelligen zal de stichting gelden halen uit de cursussen, bijeenkomsten en donaties.

Zangcirkel Nijmegen

Zingen met hart en oren.

ย 

Zingen, zonder bladmuziek, met hart & oren! Vrij, spontaan en afgestemd. Op jezelf รฉn op elkaar.

We doen dat met wereldmuziek, mantraโ€™s en improvisaties, ondersteund met fysieke, meditatieve en adem oefeningen. Want zingen brengt je totaal in beweging!

Prijs: โ‚ฌ10,- / ochtend; aanmelden via het contactformulier op de website van Monique Appels

ย 

.

.

.

.

Klik hier voor aanmelding

In het najaar is Monique er weer met de zangcirkel.

Vanaf maandagochtend 5 september is er wekelijks een zangcirkel. Met uitzondering van maandag 24 okober. (herfstvakantie)

Houd jij van wereldse muziek en het zingen van mantra’s, van samen klanken maken en deze laten samenvoegen met elkaar?

Je bent welkom om langs te komen en te ervaren of de zangcirkel bij je past.

Biodanza met Julia

Zondagen van 10 uur – 17 uur

18 september 2022; 16 oktober 2022; 17 november 2022;ย  22 januari 2023 en 19 februari 2023

Begeleidt door Julia Arnscheidt

Dansen met Christina von Dreien –

5 zondagen biodanza in Sarvata met Julia Arnscheidt

Christina von Dreien is vorig jaar op mijn pad gekomen. Eerst met de boeken van haar moeder en later met de boeken van haar zelf. Toen mocht ik haar website vertalen naar het Nederlands. Het voelde heel speciaal omdat ik zo ervoor kon zorgen dat nog meer mensen kunnen kennismaken met Christinaโ€™s jonge en doorvoelde wijsheid. En het gaf me de mogelijkheid om diep te duiken in wat zij voelt en deelt over de roerige tijden waarin wij leven. Alles wat ik van haar las en hoorde, inspireerde me en al snel voelde ik dat ik Dansen met Christina wil organiseren: 5 dansdagen waarin we ons niet alleen onderdompelen in Christinaโ€™s inspirerende kijk op de wereld van nu maar haar inspiratie in ons lijf integreren door ermee te dansen. Ik zie een mooie groep voor me die alle 5 de dagen samen komt. Zeg maar een halfjaargroep waarmee we รฉcht de diepte in kunnen. Klinkt dit goed in je oren? Laat me weten of je erbij wilt zijn en meld je aan!

Dat kan door een mailtje te sturen naar info@loveinmotion.nl of mij te bellen op 06 25007217. Je kunt vervolgens na akkoord van mij de deelnamekosten overmaken naar NL33 TRIO 0338 4195 43 t.n.v. Schrijven met impact. Vermeld hierbij je naam en โ€œdansen met Christinaโ€. Als je je vรณรณr 27 juli aanmeldt en betaalt, geldt een vroegboekkorting. Dan betaal je voor de 5 dagen 250 euro in plaats van 275 euro. In overleg met mij is gespreid betalen mogelijk.

Je kunt je tot 2 weken voor de eerste dansdag kosteloos afmelden. Binnen twee weken ervoor breng ik 100 euro in rekening. Mocht een dag onverwacht niet door kunnen gaan dan wordt hij op een andere datum ingehaald.

Trouwens, je hoeft Christinaโ€™s boeken niet gelezen te hebben om mee te doen. Enige ervaring met biodanza is wรฉl fijn omdat twee langere vivenciaโ€™s op รฉรฉn dag anders wel erg intens kunnen zijn. Neem contact met me op als je twijfelt.

Een kennismaking met Bio-dynamische cranio

Een driedaagse workshop

Door: Ottelien Vellekoop en Lonneke Knegtel

Data: zaterdag 10 september; zaterdag 8 oktober; zaterdag 5 november

Tijden: 10:00 uur – 17:00 uur

Regelmatig worden wij benaderd door mensen die gefascineerd zijn door cranio en die zich afvragen of ze daar zelf ook iets mee zouden kunnen. Als antwoord op die vraag organiseren wij deze 3 daagse. De workshop is bedoeld als een bescheiden inkijkje in dit bijzondere werk. Elke cursusdag behandelen we een stukje theorie en gaan daarna vooral oefenen en ervaren.

Tijdens een Biodynamische sessie stem je op een hele directe manier af op de krachten die het levende organisme vormen en in stand houden. We creรซren daarbij de omstandigheden voor het zelfhelend vermogen om optimaal aan het werk te gaan. Daarbij gebruik je als behandelaar geen invasieve technieken maar alleen een zachte en bewuste aanraking. De aanwezigheid en oriรซntatie van de behandelaar ondersteunt daarbij dat wat van nature wil gebeuren.

Aanmelden: https://shiatsuhuisnijmegen.clientomgeving.nl/inschrijven?h=ysPdOlbZ

Meer informatie: https://www.shiatsuhuisnijmegen.nl/