Hieronder staan de workshops die eenmalig zijn of een minder periodiek karakter hebben.

Workshop Inner Language of the Soul

Datum: zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 van 09:30 tot 18:00 uur
Kosten: €200,- inclusief koffie / thee / water en reader
Door: Jeroen Saris

Wil je:
– inzicht in de ontwikkeling en interactie van de goddelijk systemische drie-éénheid: de ziel, het lichaam en de geest.
– leren om in het moment / het nu te zijn.
– leren je eigen mogelijkheden te versterken om in een optimale wederkerige interactie te zijn met de wereld om ons heen.
– persoonlijk inzicht en bewustzijnsgroei.

Inner Language of the Soul is een theorie die inzicht biedt in de ontwikkeling en interactie van de goddelijk systemische drie-éénheid: ziel, lichaam en geest. In dit weekend leer je hoe deze universeel aangeboren eigenschap zich in 5 fases ontwikkelt, tot het vermogen om in wederkerige interactie te zijn met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Door middel van een afwisselende combinatie van theorie en praktijk, leer je weer voelen en gewaar zijn van je eigen optimale ritme om in wederkerige interactie te zijn. Gewaar zijn en bewust zijn met deze theorie en deze gebruiken als basis voor wederkerige interactie, kan voor jezelf, anderen en de wereld om je heen veel nieuwe mogelijkheden geven en de volgende stap zijn naar een leven en wereld van gelijkheid en vrede!

Inschrijven bij Jeroen Saris: Telefoon: 0345 – 785419 of E-mail: jssaris@gmail.com

Jeroen Saris
Jeroen SarisEnergetisch (kinder) therapeut
In zijn praktijk werkt Jeroen met Chakra-therapie, Lichaamswerk, Voetreflexologie, Creatieve therapie, Bewegingsleer ILS/EBL, Reiki en Bach-remedies. Bij Sarvata is hij docent bij de cursus De leerweg van de Ziel en geeft hij Familie/systeemopstellingen en workshops in Innerlijke LichaamsTaal.

Je kunt hem bereiken via:
* Telefoon: 0345 – 785419
* E-mail: jssaris@gmail.com

Ga naar de website van Jeroen Saris en 'Centrum voor energetische ontwikkeling'