Ergotherapie is een holistische therapie waarbij niet alleen gekeken wordt naar de beperkingen, maar met name naar de mogelijkheden van de mens. Hierbij wordt duidelijk rekening gehouden met de wensen en gewoonten van een individu. Een ergotherapeut geeft adviezen op het gebied van ergonomie, energieverdeling gedurende de dag en advies over praktische handelingen.

Yvon Laauwen (Motyf) geeft binnen Sarvata ergotherapie. Naast ergotherapie is zij ook reïntegratiecoach en heeft zij zich gespecialiseerd in coaching vanuit NLP.
Haar specialisatie zijn; belasting – belastbaarheid, gedragsverandering, begeleiding bij hersenschudding (PCS), dagelijkse problemen bij een chronische handicap ten gevolge van CVA, MS, (post-) polio, spierziekten.

Yvon Laauwen

Ergotherapeut en NLP coach

Yvon werkt al ruim 20 jaar als ergotherapeut en heeft veel kennis van ziektebeelden en beperkingen. Zij heeft ruime ervaring met revalidatie en begeleiding in de eerste lijn. Tijdens een behandeling kan er gekeken worden naar problemen in dagelijkse activiteiten, opbouw van werk en/of studie, energieverdeling, begeleiding bij acceptatie-/ verwerkingsproblemen, etc.
De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd tot onder andere NLP coach. Tijdens een sessie integreert zij verschillende van deze vormen in haar begeleiding.

Je kunt haar bereiken via:

* Telefoon: 06 – 48853733

* E-mail: info@motyf.nl

*Ga naar de website van Yvon Laauwen >>>>