HSP training

Deze HSP training leert je met prikkels om te gaan en er zelfs geen last meer van te hebben. De training is gericht op het ontdekken en omarmen van je eigen potentieel. In 8 bijeenkomsten leer je te werken met verschillende tools die je inzicht en bewustwording brengen. Je ontvangt tijdens de training een heel pakket aan praktische tips en tools, in de vorm van een werkboek van 125 pagina’s, waar je thuis de oefeningen en informatie nog eens door kan nemen.

Programma 

De training omvat methodes, interventies en theorieën vanuit de holistische visie op de mens, waaronder de chakraleer, de vijf elementen, energetisch werk, NLP en Systemisch Werk.

Dag 1

Het is belangrijk je hooggevoeligheid te (h)erkennen. Wat is energie en wat zijn prikkels, weet je wat van jou is en welke energie van een ander is. Jezelf beschermen en de energie reinigen zijn belangrijke pijlers voor een hooggevoelig persoon.

Je gaat energie voelen, onderscheiden van andermans energie en beïnvloeden.

Dag 2

In deze les wordt je je bewust van je eigen gedachten en leert wat positief denken kan brengen. Vanuit helpende gedachten maak je keuzes die zorgen voor persoonlijke groei. Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven? Ga je op zoek naar informatie of hulp? Handel je vanuit het nu? Deze processen nemen we onder de loep. Zodat je bewust wordt hoe je omgaat met lastige emoties en daar zelf beweging in kan brengen.

Dag 3

Deze trainingsdag staat in het teken van intuïtie. Je intuïtie stuurt jou in de juiste richting. Weet je wat intuïtie is en luister je naar dat stemmetje in je en durf jij erop te vertrouwen? Tijdens deze les ervaar je wat jouw innerlijke stem je te vertellen heeft en hoe je ernaar kan luisteren.

Dag 4

Je gaat op zoek naar de antwoorden in jezelf. Na deze les weet jij wat jouw drijfveren en kwaliteiten zijn. Als je in verbinding bent met je potentieel, dan ben je in staat je innerlijke stem te volgen. Hiervoor krijg je tips en handvatten, zodat het concreet kan worden toegepast in je leven.

Dag 5

Een praktische les waarin je heel veel concrete oefeningen en tips krijgt, waarmee je thuis direct aan de slag kan. Je wordt bewust van je innerlijke kracht en leert hoe je een positieve draai kan geven aan je leven door jezelf te geven wat je nodig hebt en te doen wat vóór je werkt in plaats van tegen je.

Dag 6

Deze dag gaat vooral over loslaten. Je leert en ervaart oude patronen los te laten en om te buigen naar wat jou ondersteunt. We gaan aan de slag met datgene wat je gemist hebt in de kinderjaren. Dat leer je jezelf nu te geven. Zo veranker je een diepgeworteld gevoel in jezelf van wie je bent en wie je wilt zijn.

Dag 7

Liefdevol en met een dankbaar gevoel volg je je pad vanuit verbinding met je hart. Alles wat je geleerd hebt in de vorige lessen komt bij elkaar en krijgt focus op zielsniveau.

Dag 8

De laatste trainingsdag gaan we dieper in op het thema zelfverwerkelijking, waar het allemaal om gaat. Zijn wie je wilt zijn vanuit je zielsmissie, je hart, je potentieel. Alle elementen van de training worden verbonden en getoond in een persoonlijke presentatie.

.

.

Jacqueline Verhaegh

Jacqueline is coach en trainer en is bereikbaar op:

Telefoon: 06-47009090

Email: info@jacquelineverhaegh.nl

Website: https://www.jacquelineverhaegh.nl/

.

.