Yoga is en rustgevende bewegingsvorm die heilzaam werkt voor lijf en geest. Je wordt er sterker en leniger door, maar dit geldt ook voor je geest. Na een yogales zul je merken dat je je fitter voelt, maar ook een beetje veranderd. Er is meer rust in je lijf maar ook in je hoofd.

Em primeiro lugar, o dador deve saber que é o segundo órgão recetor que está a ser transplantado; nestes casos, os órgãos do segundo recetor devem ser protegidos farmacia triunfo com da rejeição. Em segundo lugar, o recetor não pode saber que o transplante que foi feito a pedido do primeiro dador era do órgão do segundo recetor.

Je wordt je bewuster van je lichaam en laat het wervelen van de geest meer los. Deze 5000 jaar oude bewegingsvorm zal je goed doen op meerdere niveaus.
Tijdens de les nemen we verschillende houdingen aan en proberen dat zo aandachtig mogelijk te doen. Na de houding is er steeds tijd om te voelen wat de houding en de aandacht voor uitwerking heeft op je lichaam en geest. De lessen versterken je mindfulness. De ademhalingoefeningen zullen je energie doen stromen. De eindontspanning brengt je nog dieper bij jezelf en tot rust. Yoga is voor alle leeftijden en gesteldheden en vereist geen ervaring.

Bij Sarvata geven meerdere docenten verschillende soorten yogalessen gedurende de week. Kijk bij de lestijden of er een tijd is die je schikt en bij de yogastijlen of er een soort is die je bevalt.

Je kunt altijd een proefles proberen.

Naar yogastijlen en docenten >>>

Naar lestijden >>>