Sarvata Yoga Dag 3 juni 2017

Op zaterdag 3 juni 2017 van 10.00 tot 18.00 uur zal in SARVATA, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, een yoga dag worden georganiseerd. Een dag vol met yoga inspiratie en gezelligheid. Jouw kans om kennis te maken met de verschillende yoga vormen en allerlei ander moois dat met yoga te maken heeft!

1 dag vol met Yoga en nog veel meer!

- Soorten Yoga: Hatha, Yin, Easy Flow, Restorative, Siddhi, Do-In, Raja

- Maar ook: Pranayama, Pilates, Qi Gong, Deeksha, Mantra's zingen, Filosofie, Massage workshop

- Individueel: Massage, Yoga massage,

 

Algemeen

Tijdens deze dag kun je in de grote en kleine groepsruimte groepslessen volgen van 1 uur. Verder zijn er in de praktijkruimtes ook activiteiten zoals massage, lezingen in hetzelfde tijdschema. Op deze pagina kun je het rooster vinden van alle activiteiten, door wie het gegeven wordt, extra uitleg en of er extra kosten aan bepaalde activiteiten verbonden zijn. We gaan proberen er een mooie, gezellige en inspirerend weekend van te maken.

 

Kosten

30 € voor 1 dag.

Maximaal 60 deelnemers, toegang tot lessen op basis van inschrijven.

Inschrijven via mail: info@sarvata.nl, telefoon: 06-27234830, of het aanmeldformulier op deze pagina. Dan sturen we je informatie op om de inschrijving te regelen.

 

Eten

Lunch (luxe broodjes) : graag aangeven of je hier gebruik van wilt maken, te verkrijgen tegen kostprijs. Of je neemt zelf een lunchpakket mee.

Zijn er wensen: geef ze door dan kijken we of we hieraan kunnen voldoen.

 

Rooster

Praktijkruimte 1: Ontspanningsmassage door Mieke van Dijk of Yogamassage door Lisethe Janssen. Tevens Massageworkshop door Leena Oksanen en Marlie Houben op zaterdag van 15.30-16.30 uur.

 

Praktijkruimte 3: Lezing Filosofie door Mirre van Zanten (zat en zon,13.00-14.00), Deeksha door Bas Blij (zat, 15.30-16.30)

 

Praktijkruimte 4: Omkleedruimte

 

 

Meer Informatie

- Vrije Meditatie: vanaf 08.00 uur is de kleine groepsruimte beschikbaar voor meditatie.

 

- Ontspanningsmassage door Mieke van Dijk: 30 € voor 1 uur

 

- Yogamassage door  Lisethe Janssen: 30 € voor 1 uur.

Het is een aangename, verrassende massagevorm die ruimte geeft in je lichaam en een diepe ontspanning kan geven. Yogastrekkingen zorgen voor het openen van het lichaam en creëert ruimte, de druk die uitgeoefend wordt op acupressuurpunten zorgen voor ontspanning. Het bijzondere aan deze massage is dat het je in het nu aanwezig houdt, terwijl je ontspant.

Bij deze massage masseer ik niet alleen met mijn handen, maar gebruik ook mijn voeten. Tijdens de massage lig je op een dikke mat op de grond. Mijn stijl van masseren en aanraken is zacht en rustig en ik spreek het zelfhelend vermogen in je lichaam aan. Ik werk dus niet op specifieke plekken, maar geef een algehele lichaamsmassage voor de totale balans van je lichaam.

Belangrijk is om na de yogamassage nog even voor rust te zorgen en voldoende water te drinken. Door een betere doorstroming voel je je de dagen meer aanwezig in je lichaam. Soms duurt het een paar dagen voordat het lichaam weer een nieuwe balans heeft gevonden.

 

 

 

Eten:

Lunch:

- broodje geitenkaas & walnoten (3€)

- broodje oude kaas & rucola sla (3€)

- broodje roomkaas (3€)
- broodje caprese  (bruin of wit) (4€)
- pomodori tomatensoep met rode pesto en mascarpone (4€)          
- vegetarisch kaasbroodje (1/2 sauzijsje warm) (1,5€)

Diner:

- vegetarische lasagne & gemengde groene sla  (11€)  
- vegetarische paella & gemengde groene sla  (11€)

 

 

Inschrijven Yogaweekend