Poly-energetische therapie helpt om tot inzicht te komen waar bij jou de levensenergie niet goed stroomt en om hier verandering in te brengen. Het maakt lichter wat zwaar voelt, het maakt kleurrijker wat grijzig ziet, laat sprankelen wat gedoofd is. Geloof jij dat je zelf invloed hebt op hoe je je leven ervaart en heb je de moed om toe te werken naar een verandering? Dan ben je welkom bij Suzanne van Campen.
Poly-energetisch staat voor:
poly = meerdere werkwijzen om jou te helpen toe werken naar waar jij je goed bij voelt,
energetisch = energie stroomt: toewerken naar een verandering

Suzanne van Campen is beheerder van Sarvata en werkzaam als polyenergetisch therapeut.

~~~~~~~~~~~~~~

Suzanne van Campen begeleidt ook samen met Mandy de Meyer maandelijks de vrouwencirkel Begeer Je Vrouw-zijn. Iedere maand verkennen we een nieuw thema met verschillende activiteiten.

De vrouwencirkel is bedoeld voor (hoog)sensitieve vrouwen die het heerlijk vinden om met vrouwelijke energie te werken. De vrouwencirkel heeft als intentie om ons als vrouwen krachtiger te laten voelen, als uniek individu maar ook in de verbinding met elkaar.

Suzanne van Campen
Suzanne van CampenPoly-energetisch therapeut
Mijn roots liggen in de verpleging, aandacht geven aan en zorgzaam zijn voor mensen zat er al van jongs af aan in.
In 2012 startte ik mijn eigen praktijk, na een opleiding van drie jaar. Als persoonlijk begeleider en coach werk ik vanuit de intentie mensen te helpen zichzelf krachtiger te laten voelen en hen hun eigen weg te laten vinden. ik begeleid hen om tot keuzes te laten komen die hen van binnen blij maken en waarvan ze ervaren dat dat precies is wat bij hen past.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06-22076759
* E-mail: praktijkxiria@kpnmail.nl

Ga naar de website van Suzanne van Campen en 'Praktijk Xiria'


Ga naar de website van Begeer Je Vrouw-zijn