Een zen ontspanningsmassagemassage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. De massage wordt uitgevoerd op een tafel, direct op de blote huid gegeven met een goede massage olie.
De massage begint op de achterkant; benen, rug, schouders en nek. Daarna mag je je omdraaien en worden de benen en de armen gemasseerd. Als je het fijn vindt kunnen de buik en het hoofd ook meegenomen worden.

Geeft een energie boost

Voor de zen ontspanningsmassagemassage maken we gebruik van een langzame diepe massage techniek met veel aandacht voor spieren. Hierdoor verbetert de doorbloeding en de energiestroom.

Tijdens de massage wordt duidelijk waar zich spanningen in je lichaam bevinden. Er worden verschillende massage- en bewegingstechnieken gebruikt om zo tot volledige ontspanning te kunnen komen. Het kan je vitaliteit en energie een boost geven.

Zen ontspanningsmassage is holistisch

Ik hanteer een holistische benadering die zich richt op de balans tussen lichaam en geest: een gezonde geest in een gezond lichaam en vice versa. De nadruk ligt op het jou laten ervaren van wat er in je lichaam gebeurt. Door het ervaren van ontspanning en rust zal er ook meer ruimte ontstaan voor nieuwe energie. Met behulp van de zen ontspanningsmassage geef ik ondersteuning om de stress in je lichaam  en jouw pijnklachten te verminderen.

Bewustwording

De zen massages zijn niet alleen ontspannend, maar ook gericht op bewustwording. Je ervaart je lichaam bewuster en creëert daardoor een betere balans tussen lichaam en geest.

Ook bij chronische pijn en spanning

De zen ontspanningsmassage is ook geschikt voor mensen met chronische pijn en spanningsklachten in lichaam en geest. Deze spanning kan in lange tijd opgebouwd zijn of het gevolg zijn van een traumatische gebeurtenis. Met een behandelprogramma bestaande uit meerdere zen ontspanningsmassages kan deze spanning gefaseerd worden afgebouwd.

Thura - Tamara Rouw
Thura - Tamara RouwShiatsu therapeut
In 2014 heb ik mijn praktijk opgestart. Ik begon stoel- en shiatsu massages te geven op lokatie. Om meer contact met patiënten en een diepere, intensievere manier van behandelen te kunnen aanbieden volgde ik de HBO Zen Shiatsu opleiding te Amsterdam. In 2018 studeerde ik af op het onderwerp: De meerwaarde van shiatsu bij a-specifieke rugklachten. Verschillende opleidingen gedaan voor stoelmassage en tao-healing.
Shiatsu kan meer voor je betekenen dan een moment voor jezelf. Het kan je een weldadig effect geven, of je laat het gebeuren en stelt het achteraf vast.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 48648760
* E-mail: info@thurashiatsu.nl

Ga naar de website