Yogamassage

Er zijn momenten, periodes in je leven dat je extra hulp kan gebruiken bij het ontspannen, dat je wat meer ruimte en beweging in je lichaam wilt voelen als je vast zit of dat je graag ergens bewust van wilt worden. Een yogamassage kan je hierbij helpen.

Het is een aangename, verrassende massagevorm die ruimte geeft in je lichaam en een diepe ontspanning kan geven. Yogastrekkingen zorgen voor het openen van het lichaam en creƫert ruimte, de druk die uitgeoefend wordt op acupressuurpunten zorgen voor ontspanning. Het bijzondere aan deze massage is dat het je in het nu aanwezig houdt, terwijl je ontspant.

Bij deze massage masseer ik niet alleen met mijn handen, maar gebruik ook mijn voeten. Tijdens de massage lig je op een dikke mat op de grond. Mijn stijl van masseren en aanraken is zacht en rustig en ik spreek het zelfhelend vermogen in je lichaam aan. Ik werk dus niet op specifieke plekken, maar geef een algehele lichaamsmassage voor de totale balans van je lichaam.

Belangrijk is om na de yogamassage nog even voor rust te zorgen en voldoende water te drinken. Door een betere doorstroming voel je je de dagen meer aanwezig in je lichaam. Soms duurt het een paar dagen voordat het lichaam weer een nieuwe balans heeft gevonden.

Is ontspannen moeilijk voor je, wil je meer lichaamsbewustzijn, kan je meer ruimte, stroming, aarding, ontspanning gebruiken maak dan een afspraak voor jezelf of geef het iemand cadeau. En kom in makkelijk, loszittende kleding, zoals een joggingbroek en sweatshirt.

Warme groet, LisetheLisethe Janssen geeft binnen Sarvata Yogamassage.

Lisethe kun je bereiken via telefoon: 06-38157026 of email: lisethe@yogabron.nl