Chinese tuina massage kent een grote variëteit aan massages en daarnaast diverse effectieve manipulatietechnieken om energetische verstoringen te behandelen.

Net als bij acupunctuur is het uitgangspunt steeds een goede diagnose. Het is een op genezing gerichte behandeling. Met de verschillende technieken is het mogelijk o.a. verklevingen op te heffen, dislocaties te verminderen, pijn en spasmen op te heffen, spieren en pezen te ontspannen, de energiestroom in de meridianen te herstellen en bevorderen en de functies van organen, ingewanden en zenuwstelsel te reguleren. Tuina wordt meestal gecombineerd met een acupunctuur behandeling.

Tuina massage kan ook heel goed als preventieve ontspanningsmassage worden gegeven. In dat geval duurt de massage 30 minuten. Ik neem dan geen uit-
gebreide diagnose bij u af, maar doe een korte intake. Vervolgens worden rug, hoofd, nek, schouders, handen en voeten gemasseerd. Het doel van de massage
is om beginnende blokkades op te heffen en daarmee de energiestroom te bevorderen.

Voor Tuina massage kunt u bij Sarvata terecht bij Titia van der Werf.

Titia is ook ook werkzaam als acupuncturist: ga naar de beschrijving van Acupunctuur >>>

Titia van der Werf
Titia van der WerfAcupucturist en Tuina therapeut
Titia heeft in 2008 haar diploma acupunctuur behaald en daarna in 2012 haar diploma Tuina bij de opleiding Qing Bai. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd. Daarnaast is zij werkzaam als thuisbegeleider bij jongeren met Autisme, ADHD en angststoornissen.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 18159306
* E-mail: info@nijmegen-acupunctuur.nl

Ga naar de website van Titia van de Werf en 'Praktijk voor Acupunctuur en Tuinamassage'