Holistische massagetherapie

Een holistische massage geeft een mogelijkheid tot ontspanning, verlichting van fysieke klachten. Tevens kan het je de weg wijzen naar de oorzaak van je klachten en hiermee kan een proces van transformatie en heling worden ingezet!

De wijsheid van ons lichaam liegt nooit, vertelt jou hoe het werkelijk met je gaat. Daarnaast heeft het lichaam een zelf genezend vermogen. De kunst is om er naar te leren luisteren. We zijn in deze tijd vaak het contact met ons lichaam kwijtgeraakt, terwijl het ons zo veel kan vertellen. Zo kunnen ziekte of lichamelijke klachten ons volop informatie geven. Je kunt ze als het ware zien als signaal dat er op pyscho-emotioneel gebied iets tegen de levensstroom ingaat.

Pas als we meer in ons lichaam aanwezig zijn, kunnen we onze emoties beter gaan voelen en hun boodschappen leren begrijpen. Massage is een prachtige manier om je hierbij te helpen.

 

Holistische massage is iets voor je als je :

- jezelf afvraagt wanneer je voor het laatst ├ęcht gevoeld hebt hoe het met je is?

- verlangt naar ontspanning?

- last hebt  van fysieke of emotionele pijn?

- meer bij jezelf wilt komen?

Onder holistische massage vallen diverse soorten massages: klassiek, energetisch, bindweefsel, voetreflex, chakra's, Holistic pulsing, zwangerschapsmassage.

 

Holistische massage wordt binnen Sarvata gegeven door Fiona Duppen.

Je kunt haar bereiken via telefoon: 06 - 20388614 of e-mail: fiona@massagetherapiepraktijk.nl