In balans met Shiatsu

* Een moment voor jezelf nodig?
* Zie je het soms niet meer zitten?
* Heb je de indruk dat dezelfde problemen steeds terugkomen?
* Ervaar je stress?
* Ben je angstig?
* Heb je rug-nek-schouder-klachten?
* Buikkrampen?
* Moeite om in te slapen?
* Chronische pijnklachten?
* ……………?

Als shiatsu therapeut begeleid ik je bij het proces van bewustwording en ontspanning. Dat is een heel mooi en bijzonder proces waar ik met zorg en liefdevolle aandacht mee om ga. Shiatsu heft blokkades op en is een mooie manier om de diepte in te gaan. Een behandeling bestaat uit het geven van zachte druk met handen, ellebogen en voeten. Ook werk ik op energetisch niveau en gebruik ik technieken vanuit de tao-healing. Ik kijk niet alleen naar de klacht maar naar de mens als geheel. Op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau zoek ik naar de balans tussen lichaam en geest. Het kan zijn dat emoties worden losgelaten of ontvangen, dat mag er allemaal zijn.

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage erop gericht de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Het geeft je zelfgenezend vermogen een duwtje in de goede richting. Een behandeling maakt je ontspannen en lichaamsbewust. Ook als je geen specifieke klachten hebt is shiatsu een fijne manier om je hoofd helemaal leeg te maken.

Heb je een duwtje in de rug nodig? bij de verbetering van fysieke klachten, meer energie, een betere emotionele balans, een gezonder leven, minder stress, meer zelfacceptatie of meer zelfvertrouwen. Maak dan een afspraak. Zodat we kunnen vaststellen hoe ik jou kan helpen.

Praktische informatie
Shiatsu wordt gegeven op een Japanse futon (mat op de grond). De behandeling is over de kleding heen. Het is fijn als u comfortabele kleding draagt en schone sokken meeneemt. Het is aan te raden om 1,5 voor de behandeling niet te zwaar te eten. In de praktijkruimte is er de mogelijkheid om je om te kleden.

Is het onmogelijk om naar de praktijk te komen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik werk ook op locatie.

Voor Shiatsu Massage kunt u binnen Sarvata terecht bij Thura Rouw

Thura Rouw
Thura RouwShiatsu masseur
Ik ben geschoold shiatsu masseur / therapeut, stoelmasseur en tao-healer. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de erkende HBO Zen Shiatsu opleiding in Amsterdam. Verschillende opleidingen gedaan voor tao-healing en stoelmassage.
In deze drukke, naar buiten gerichte wereld is het belangrijk om contact te kunnen maken met jezelf, je eigen bron, je eigen lichaam, je ziel. Shiatsu is voor mij een manier om je bewust te worden van je lichaam. Je opnieuw te kunnen verbinden met jezelf.
Soms is de balans op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau zo ontzettend uit zijn evenwicht, dat er hulp of begeleiding nodig is. Shiatsu is een mooie manier om de diepte in te gaan. Ik begeleid je om jouw zelfhelend vermogen in gang te zetten. De sleutel van heling ligt in jezelf, in je hart.
Ik heb me oa verdiept in aspecifieke rugklachten, stress/burn-out, hoogsensitief (HSP) en ADHD. Ik werk vanuit een holistische visie gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).
Shiatsu is voor mij een ontdekkingstocht, die is uitgegroeid tot een passie. Met veel plezier begeleid ik nu mensen op hun levenspad.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 48648760
* E-mail: info@thurashiatsu.nl

Ga naar de website van Thura Rouw en 'Thura Shiatsu'