Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn als eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk.

Ergotherapie is een holistische therapie waarbij niet alleen gekeken wordt naar de beperkingen, maar met name naar de mogelijkheden van de mens. Hierbij wordt duidelijk rekening gehouden met de wensen en gewoonten van een individu. Een ergotherapeut geeft adviezen op het gebied van ergonomie, energieverdeling gedurende de dag en het begeleiden van aanvragen van voorzieningen.

Yvon Holdrinet (Motyf) geeft binnen Sarvata ergotherapie. Naast ergotherapie heeft zij zich de laatste jaren gespecialiseerd in coaching vanuit NLP en familie opstellingen.Haar specialisatie zijn; belasting – belastbaarheid, gedragsverandering, advies bij zithouding problemen, voorzieningen in en om huis, dagelijkse problemen bij een chronische handicap ten gevolge van CVA, MS, (post-) polio, spierziekten.

Yvon Laauwen
Yvon LaauwenErgotherapeut en NLP coach
Yvon werkt al ruim 15 jaar als ergotherapeut en heeft veel kennis van ziektebeelden en beperkingen. Zij heeft ruime ervaring met revalidatie en begeleiding in de eerste lijn. Tijdens een behandeling kan er gekeken worden naar problemen in dagelijkse activiteiten, energieverdeling, begeleiding bij acceptatie-/ verwerkingsproblemen en aanvragen van voorzieningen. De afgelopen jaren heeft zij zich nog gespecialiseerd tot onder ander NLP coach. Zo kun je bij haar terecht voor Ergotherapie, coaching of een combinatie hiervan. Tijdens een sessie integreert zij verschillende vormen als inzicht
in energieverdeling, ergonomie, NLP-coaching en opstellingen.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 48853733
* E-mail: info@motyf.nl

Ga naar de website van Yvon Laauwen en 'Motyf"