Sarvata betekent ‘heelheid’ in het Sanskriet. Onze visie gaat uit van heelheid.

Heelheid, omdat Sarvata een plek is voor heling of genezing. Bij Sarvata kan je terecht voor diverse effectieve therapieën.
De mensen die werken binnen Sarvata hebben verschillende opleidingen en achtergronden, uit zowel de reguliere als de alternatieve zorg.

In ons centrum werken therapeuten, artsen en docenten complementair (elkaar aanvullend) samen. Zo bundelen ze hun krachten en maken ze gebruik van elkaars deskundigheid. Indien gewenst of nodig kunnen ze overleggen, verwijzen naar elkaar of samen behandelingen uitvoeren.
Zo vormen we binnen Sarvata een geheel, waarbinnen we meer voor mensen kunnen betekenen dan we ieder afzonderlijk zouden kunnen.
Door op deze manier samen te werken willen we een brug slaan tussen reguliere en alternatieve therapie.

Naast over ‘heel maken’ gaat het bij SARVATA ook over ‘heel worden’. Dat is niet alleen een kwestie van het volgen van therapie, maar ook van dingen doen die je in contact brengen met je essentie. Daarom kan je bij SARVATA verschillende cursussen, trainingen en opleidingen volgen waardoor je toe kunt werken naar meer ‘heel’ of compleet worden. Zo zijn er onder andere cursussen in yoga, meditatie, tai chi, familie-opstellingen en mindfulness.

SARVATA brengt een holistische visie op gezondheid en welzijn in de praktijk. Dat wil zeggen dat wij gezond zijn en je goed voelen zien als bestaand uit meerdere facetten, waaruit zij zijn opgebouwd. Deze facetten, denk bijvoorbeeld aan lichamelijke, psychische en spirituele aspecten,benaderen we zoveel mogelijk als deel van een geheel en niet als losstaande krachten.

Vanuit deze visie hebben we Sarvata opgericht. Wees welkom. Groeten van Bas Blij en Rebekka Noest