Rebekka Noest
Oprichter van Sarvata. Psycholoog NIP en GZ-Haptotherapeut
Rebekka studeerde klinische psychologie aan de universiteit in Nijmegen en volgde de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Daarnaast volgde zij de opleiding tot energetisch therapeut 'De leerweg van de ziel'. Zij heeft 8 jaar als psycholoog gewerkt, bij de GGZ en in een praktijk voor eerstelijnspsychologie. Sinds 2004 heeft zij een eigen praktijk. Met de start van Sarvata heeft Rebekka een al lang bestaande droom verwezenlijkt.
* Telefoon: 06 - 50692967
* E-mail: info@hapsys.nl
HAPSYS, PSYchologie & HAPtotherapie praktijk
Bas Blij
Oprichter van Sarvata en Coördinator/Beheerder
Bas studeerde natuurkunde en werkte 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Na 6 jaar als yogadocent is hij nu al 3 jaar beheerder van Sarvata.
* Telefoon: 06 - 27234830
* E-mail: info@basblij.nl
Bas Blij


Han Adema
Yogadocent
Sinds zijn 17e jaar doet Han aan yoga, eerst Hatha yoga, later ook Power yoga en Kundalini yoga. In 2010 is hij begonnen met de Om Guru yoga opleiding in Ellecom. Hier heeft hij geleerd om yogales te geven op een manier die bij hem past. Hij legt er de nadruk op om met de adem zachtheid toe te laten in iedere houding. Sinds 2012 geefy hij les aan twee gemengde groepen. In 2015 is daar de yoga voor mannen bijgekomen. In de yogalessen voor mannen wisselen zachte houdingen met wat meer pittige houdingen elkaar af. Dit om balans te brengen in de vrouwelijke en mannelijke energie. In de yogalessen voor mannen wil hij benadrukken dat ook mannen zachtheid mogen toelaten en dat prestatie en competitiedrang niet past binnen de yoga. Dit als tegenhanger van onze maatschappij die zo vaak vraagt om prestaties.
* Telefoon: 06-17141467
* E-mail: adem.in.aandacht@gmail.com
Titia Baak
Haptotherapeut en Reiki master
Titia is afgestudeerd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie als haptotherapeut. Na een carrière in onderwijs en zorg wilde zij graag haar passie voor de haptonomie verder vorm geven. Titia gebruikt aanraking, gesprek en contactoefeningen om inzicht te creëren in je gevoel, je emoties en hoe je je beweegt in je dagelijks leven. Zo ontdek je hoe je omgaat met jezelf, de ander, je grenzen en mogelijkheden waardoor balans in denken, voelen en handelen ontstaat. Je werkt aan echte verbetering i.p.v. symptoombestrijding. Haar medische scholing (medische en psychologische basiskennis) biedt de bevestiging van de grote impact van beleving en gevoel op lichaam en geest. In haar praktijk kan je terecht met diverse (lichamelijke en psychische) klachten waarbij het in de kern gaat om “beter in je vel komen” (minder klachten, vrijer voelen, vertrouwen). Cliënten omschrijven haar als warm, hartelijk, down to earth, respectvol, intuïtief, veilig en vakbekwaam”.
Titia is registerlid van de NFG en de RBCZ waardoor de therapie vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed wordt.
Naast therapie biedt Titia mogelijkheden voor het opdoen van energie en ontspanning door reiki behandelingen.
* Telefoon: 06-24150002
* E-mail: info@haptotherapiebaak.nl
Haptotherapie Baak
Colette van Bokhoven
Seksuoloog
Colette is sinds 2005 als arts werkzaam binnen de seksuele gezondheidszorg. Zij heeft ervaring op alle terreinen van dit mooie en brede vak. Denk hierbij aan: anticonceptie-advies, seksualiteitsproblemen, vragen over je lijf, besluitvorming rondom ongeplande zwangerschap, seksuele oriëntatie, specifieke seksuele voorkeuren, seksuele ontwikkeling etc. Zij heeft zich de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd, eerst door de aantekening seksuologie van de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) te behalen en vervolgens heeft ze in september 2014 de 2-jarige postacademische opleiding tot seksuoloog afgerond. Naast haar eigen praktijk bij Sarvata werkt Colette bij de GGD, waar ze zich bezig houdt met de publieke en preventieve kant van de seksuele gezondheid. Hierdoor heeft ze ook veel ervaring in het werken met specifieke doelgroepen zoals MSM, prostituees, slachtoffers van seksueel misbruik en jongeren. Tot slot geeft ze ook geregeld scholingen aan professionals over uiteenlopende onderwerpen.
* Telefoon: 06 - 13596661
* E-mail: sekswijs@outlook.com
Sekswijs
Chantal Bruijsten
Coaching, workshops en cursussen
Het volgen van mijn gevoel is een proces wat bij mij al jaren een rol speelt. In het verleden was mijn verstand het belangrijkste, tegenwoordig werkt dit samen met mijn gevoel en mijn lichaam. Hoe dichter ik bij mijn gevoel kom, hoe meer ik mezelf ben en hoe blijer ik daarmee ben. Met de workshops die ik geef, komen mensen dichter bij hun gevoel, waardoor ze groeien en dichter bij zichzelf komen. Met de cursussen HypnoBirthing® help ik (toekomstige) ouders hun gevoel te volgen tijdens de bevalling. Naast het geven van deze workshops en cursussen, coach ik mensen om in het nu bij hun gevoel te komen en samen met hun verstand en lichaam doelen te bereiken of problemen te overwinnen. Ik ben opgeleid als Polyenergetisch therapeut, MatriXcoach, HypnoBirthing® practitioner en ik heb korte en lange opleidingen gevolgd op het gebied van energiewerk, ademen, innerlijk kind werk, systeem- en familieopstellingen, babymassage met yoga en werken met kinderen.
* Telefoon: 0481 – 785 223
* E-mail: chantal@gevoelenzo.nl
Gevoel en Zo
Micha Budé
Spiritueel coach en Klassiek homeopaat
Micha deed een opleiding tot maatschappelijk werker en daarna een 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat. Ook volgde hij verschillende cursussen bij het CLI in Utrecht en het Intuïtief Traject in Nijmegen. Hij hoopt anderen te inspireren om bij hun passie en kracht te komen. Zijn doel is gezondheid in de ruimste zin van het woord te bevorderen.
* Telefoon: 06 - 22488770
* E-mail: info@homeopathie-coaching.nl
Praktijk van Micha Budé
Suzanne Bunning
Yogadocente
In 2004 is ze voor het eerst yoga gaan doen, toen ze een manier zocht om beter te kunnen ontspannen. Een jaar later vertrok ze met haar vriendje en haar rugzak voor een paar maanden naar India en Nepal. Op verschillende plekken heeft ze toen lessen gevolgd bij yogi’s. Eenmaal thuisgekomen is ze dan ook de opleiding voor yoga en wijsbegeerte gaan doen bij Saswitha in Bilthoven. Een gedegen opleiding waar ze na drie jaar, in 2008 haar basisdiploma voor yogadocent haalde. In de afgelopen jaren is ze moeder geworden van twee fantastische dochters, van inmiddels 4 en 6 jaar. Deze ervaring heeft haar enthousiasme voor het werken met zwangere vrouwen aangewakkerd. Haar wens is dat de yogalessen voor zwangeren bijdragen aan vertrouwen en rust in je eigen lichaam. Dat je voelt: “Ik kan dit!” Naast haar passie voor yoga heeft ze de vurige wens om cabaretiere te worden. Om deze ambitie vorm te geven en verder te ontwikkelen volgt ze een opleiding aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Op het podium heeft ze trouwens ook ontzettend veel aan yoga!
* Telefoon: 06-44207910
* E-mail: suzanne.bunning@gmail.com
Hatha Yoga Nijmegen
Suzanne van Campen
Poly-energetisch therapeut
Mijn roots liggen in de verpleging, aandacht geven aan en zorgzaam zijn voor mensen zat er al van jongs af aan in. In 2012 startte ik mijn eigen praktijk, na een opleiding van drie jaar. Als persoonlijk begeleider en coach werk ik vanuit de intentie mensen te helpen zichzelf krachtiger te laten voelen en hen hun eigen weg te laten vinden. ik begeleid hen om tot keuzes te laten komen die hen van binnen blij maken en waarvan ze ervaren dat dat precies is wat bij hen past.
* Telefoon: 06-22076759
* E-mail: praktijkxiria@kpnmail.nl
Praktijk Xiria
Max Crabbendam
Hathayogadocent
Max praktiseert sinds zijn 17e jaar yoga. Hij volgde hiervoor lessen op diverse plaatsen in het land. De afgelopen jaren heeft hij zijn yogabeoefening geïntensiveerd en heeft de stap gezet dit ook door te geven via lessen. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de yogadocentenopleiding van de Stichting Yoga en Vedanta. Daarnaast is Max pianodocent en heeft sinds 1986 in Wijchen een goed lopende pianolespraktijk. Max zingt in diverse koren; ook geeft hij optredens en concerten met instrumentalisten, zangers en koren uit de regio.
* Telefoon:024 - 641 54 72
* E-mail: max.crabbendam@planet.nl
Praktijk van Max Crabbendam
Mieke van Dijk
Masseur
Naast mijn baan als docent Biologie ben ik me gaan verdiepen in gezondheid en welzijn. Tijdens de hbo-lerarenopleiding Biologie kreeg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan een keuzerichting “Beweging en Chinese massage”. Massage bleek ineens veel meer dan alleen het aanleren van bepaalde grepen of technieken! Doordat het leven zich vulde met een vaste baan in het onderwijs, relatie en kinderen bleef er weinig tijd over om mijn interesse voor ontspanningsmassages verder te ontwikkelen. Na een auto-ongeluk en bekkeninstabiliteit tijdens de tweede zwangerschap, kwam ik terecht bij een sport – en ontspanningsmasseuse. Na zelf te hebben ervaren hoe belangrijk ontspanningsmomenten in het leven zijn, heb ik me verdiept in massage en voeding. Ik verslond boeken over gezondheid en welzijn en volgde een opleiding Biorelease massage. Ook vroeg ik mijn eigen masseuse, die tevens werkzaam is al docent Massage en Integraal lichaamswerk, om mij de kneepjes van het vak bij te brengen. Ik combineer de geleerde methoden en technieken, waarbij de belangrijkste overeenkomst de holistische kijk op gezondheid is
* telefoon: 0622513281
* email: sensesnijmegen@hotmail.com
Senses
Nora van Eenennaam
Yogadocent
Nora beoefent Power yoga sinds 2001. Zij volgde een docentenopleiding Power yoga en een Mindfulness-training. Momenteel schoolt ze zich bij in Yin Yoga. Wat haar zo in yoga aantrekt is de totaliteit van de ervaring: lichamelijke en geestelijke kracht, balans en rust. Het komt bijna vanzelf als je regelmatig oefent, ongeacht je achtergrond of niveau. Tijdens haar lessen staat zij stil bij techniek, meditatie en het bewust voelen van je eigen lichaam.
* Telefoon: 06 - 14245697
* E-mail: info@yogavaruna.nl
Yoga Varuna
Jan Gommans
Lachcoach en stemdocent
Jan begeleidt in Sarvata de workshops lachmeditatie, en het Koor van dit Moment. In de lachmeditatie ga je zomaar lachen, zonder reden, zonder aanleiding, gewoon omdat het zo heerlijk is om te doen. En in het Koor van dit Moment zingen we zomaar, geen bestaande muziek maar helemaal vrij en geïmproviseerd. Het gaat in beide workshops uiteindelijk over vrijheid, over jezelf toestaan om helemaal te zijn wie en hoe je bent op dit moment. Zonder voorbehoud jezelf zijn, in volledige vrijheid, en in het vertrouwen dat je perfect bent zoals je bent.
* Telefoon: 06 – 25518816
* E-mail: info@lachmeditatie.nl en/of jan@stemmenmakerij.nl
Lacheditatie
Carolien Grooten
Power Vinyasa Yoga docent
Wat ik zo fijn vind aan Power Vinyasa Yoga is dat alles mag en niets moet! Vaak precies het omgekeerde van het dagelijkse leven. Al 15 jaar helpt het mij om simpelweg lichter door het leven te gaan (waarmee ik niet suggereer dat alles maar licht is hihi) Inmiddels geef ik 7 jaar les en het is heel fijn als je ziet dat mensen ontdekkingen doen over zichzelf en ‘beter in hun vel’ de deur uitgaan. Om al dat geprakkiseer stil te krijgen heb ik de fysieke inspanning nodig en daarom past deze vorm mij zo goed. Heerlijk hoe concreet Yoga kan werken. Ook mijn energie vind ik erin terug die ik geregeld kwijt ben. Ik zeg wel eens: ‘Ik beoefen Yoga om te voelen dat ik leef!’
* Telefoon: 06 - 13874478
* E-mail: carolien@yoga-licht.nl
Yogalicht
Gilles Heystek
Radionikatherapeut en Reikimaster
Met behulp van Radionika analyseert en ondersteunt hij het energieniveau van het fysieke en energetische lichaam en de organen. Hij meet ook of er eventueel bacteriën, parasieten of sluimerende virussen in je systeem aanwezig zijn. Daarnaast werkt hij op het fysieke niveau, gericht op het losmaken van emotionele leed dat je in je lichaam vasthoudt.
* Telefoon: 06 - 53731298
* E-mail: gilles.camino@gmail.com
Blog van Gilles Heystek
Yvon Holdrinet
Ergotherapeut en NLP coach
Yvon werkt al ruim 15 jaar als ergotherapeut en heeft veel kennis van ziektebeelden en beperkingen. Zij heeft ruime ervaring met revalidatie en begeleiding in de eerste lijn. Tijdens een behandeling kan er gekeken worden naar problemen in dagelijkse activiteiten, energieverdeling, begeleiding bij acceptatie-/ verwerkingsproblemen en aanvragen van voorzieningen. De afgelopen jaren heeft zij zich nog gespecialiseerd tot onder ander NLP coach. Zo kun je bij haar terecht voor Ergotherapie, coaching of een combinatie hiervan. Tijdens een sessie integreert zij verschillende vormen als inzicht in energieverdeling, ergonomie, NLP-coaching en opstellingen.
* Telefoon: 06 - 48853733
* E-mail: info@motyf.nl
Motyf
Marlie Houben
Acupuntuur en Qi gong
Al vanaf mijn jongste jaren ben ik gefascineerd door de dingen achter de dingen. In de Chinese gezondheidsfilosofie waar Qigong een onderdeel van is, heb ik een landkaart gevonden om in die onzichtbare wereld te treden en op pad te gaan. Te spelen met Qi en energie is een onuitputtelijke bron van vreugde. Aan anderen leren om ook deze krachten te ontdekken en aan te wenden in hun dagelijks leven, is mijn missie.
Info voor wekelijkse lessen of eenmalige workshops bel of mail:
* Telefoon: 06-13384486
* E-mail: marliehouben@acupunctuur-nijmegen.nl
Acupunctuurpraktijk Marlie HoubenTineke van Laar
Chakra- en auratherapeut en Energetisch therapeut
Tineke heeft zich vanaf 1986 verdiept in alternatieve behandelingsmethoden, zoals Chakra- en auratherapie, Reiki en Bachremedies. Zij heeft onder andere de volgende opleidingen genoten: Reiki I, II en Mastergraad, NAN (voetreflex, shiatsu, lichaamsenergie), Malva-opleiding tot chakratherapeut en chakraspecialist, College Kosmisch bewustzijn / Kosmische communicatie. Tevens heeft zij theologie gestudeerd. Bij Sarvata geeft zij de cursus De Leerweg van de Ziel.
* Telefoon: 06 - 51855160
* E-mail: info@deleerweg.nl
De Leerweg
Naar de website van
Karin Lavrijsen


Karin Lavrijsen
Fysiotherapeute en Craniosacraal therapeut
Karin rondde de opleiding fysiotherapie bij Hogeschool ThimvanderLaan in 2007 af en heeft zich in 2012 gecertificeerd als craniosacraal therapeut. Ze is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en als craniosacraaltherapeut is ze aangesloten bij het RCN.
Karin werkte eerst met zelfzorgprogramma’s, psychosomatische fysiotherapie en medische training. Ze volgde verschillende cursussen waaronder Myofasciale Pijn en CranioSacraaltherapie. Haar interesse ging uit naar moeilijk verklaarbare klachten. Door het lichaam als een geheel te zien en door de behandelmogelijkheden van myofasciale triggerpoints en craniosacraaltherapie vond Karin manieren om ‘vage klachten’ aan te pakken. Daarnaast is de behandelmethode ook heel geschikt bij acute klachten en overbelasting.
Haar specialisaties zijn triggerpointtherapie, craniosacraal therapie, fasciale mobilisaties, pilates oefentherapie en medical taping. Als je bij haar in behandeling komt, wordt eerst een zo breed mogelijk beeld van het probleem geschetst. Je lichamelijke conditie, emotionele belasting en je aanpassingsmogelijkheden hebben allemaal invloed op je klachten. Vervolgens wordt bekeken welke manier van behandelen het best past bij uw situatie. Ze streeft ernaar dat je inzicht krijgt in het waarom van je klachten, zodat je die zelf ook zo goed mogelijk kunt beïnvloeden en weet hoe je herhaling kunt helpen voorkomen.
* Telefoon: 06 - 13234538
* E-mail: info@karinlavrijsen.nlMandy de Meyer
Partnerrelatiecounseler
Ik heb 22 jaar als therapeute in de kinder en jeugdpsychiatrie gewerkt. Ik heb zelf meerdere relaties gehad. Zoekende naar mogelijkheden om de vaste relatie én levendig én sprankelend én spannend te houden. Zodat het vuur in mezelf, mijn partner en onze relatie blijft branden. Uit ervaring weet ik hoe eenzaam, frustrerend en vertwijfelend het voelt, wanneer je niet of onvoldoende respons krijgt. Ik heb vanuit mijn werk als therapeute meerdere opleidingen gevolgd. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens de studie tot gezins- en relatietherapeute zijn ook voor mij lifechanging geweest. Hier heb ik kennis gemaakt met de visies op partnerrelaties van David Schnarch (Passionate Marriage) en Esther Perel (Erotische Intelligentie). Deze twee visies plus mijn kennis en ervaring om tot zelfexpressie te komen en te Leven vanuit Verwondering, vormen de basis van Samen Krachtig in de Liefde. Met de inzichten en stappen die mij geholpen hebben om samen met mijn partner onze relatie liefdevol en krachtig te maken, help ik nu anderen hun verlangen in hun relatie te verwezenlijken.
* Telefoon: 06-15578182
* E-mail: info@vuurkrachtig.nl
Vuurkrachtig
Rens Munnichs
Ik ben sinds 1995 haptotherapeut en sinds 2011 relatietherapeut. Van origine ben ik fysiotherapeut en manueeltherapeut (methode Marsman). Ik heb mijn haptotherapeutische opleidingen gevolgd bij Frans Veldman jr. (Grave) en bij de Academie voor Haptonomie (Doorn). Sinds 1997 ben ik eigenaar van Therapeutisch Centrum Zeddam. Vanaf 2012 heb ik bij Sarvata een samenwerkingsverband met Rebekka Noest voor haptotherapie en relatietherapie, waarbij we gezamenlijk relaties via ervaringsgerichte therapie haptonomisch en psychologisch begeleiden.
Haptotherapie houdt zich bezig met het gevoel, een gezonde balans, persoonlijke groei en ontwikkeling. Door fysieke aanraking en gesprek onderzoek je het contact met jezelf en hoe je in contact staat met de wereld om je heen. Zo vind je een betere balans en belastbaarheid en word je gezond, zelfverzekerder en vrijer.
Zie ook : www.haptotherapiegelderland.nl
www.relatietherapiegelderland.nl
www.therapeutischcentrumzeddam.nl
* Telefoon: 06 - 22186650
* E-mail: r.munnichs@online.nl
Praktijk van Rens Munnichs
Leena Oksanen
Do-In Yoga en Yoga Nidra docent en Shiatsu Therapeut
14 jaar geleden kwam ze in aanraking met shiatsu en het voelde als thuiskomen. De rust en diepe ontspanning die ze ervoer tijdens de shiatsu behandeling brachten haar terug in haar oorsprong. Ze begon daarom aan de shiatsu basisopleiding bij Shiatsu in Bedrijf te Arnhem. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in Oosterse geneeskunde en heeft de opleiding bij Qing Bai te Nijmegen tot shiatsu therapeut gevolgd en in 2009 voltooid. Een belangrijk onderdeel van de shiatsu is Do-In. Dit is een Japanse bewegingskunst waarbij strekkingen en zelfmassages de energie in het lichaam laten stromen. Do-In is een vorm van yoga en een mooie manier om spanningen kwijt te raken en je energieker te voelen. Als shiatsu therapeut en Do-In Yoga docent leert ze mensen hoe ze met hulp van Do-In oefeningen zelf hun klachten kunnen verminderen en spanning en pijn kunnen verlichten. Gaandeweg is ze zich steeds meer op Do-In Yoga gaan richten en heeft daarvoor aanvullende opleidingen gevolgd. Ze is geregistreerd bij de Do-In School waar ze regelmatig bijscholingen volgt.
* Telefoon: 06 - 49 23 1117
* E-mail: leenaoksanen@hetnet.nl
Leena OksanenJohn Raeven
Biotensor- en bioresonantietherapeut
John had bijna 30 jaar een gezondheidsdrogisterij. Daarnaast is hij sinds 10 jaar biotensor- en resonantietherapeut. Hij is ook reikimaster. Hij is gespecialiseerd in het testen van en advies geven aan zowel kinderen als volwassenen wat betreft voeding.
* Telefoon: 06 - 17825731
* Email: jjraeven@gmail.comImke Rodewoldt
Osteopaat
In 2009 heb ik de 6-jarige opleiding tot osteopaat aan het College Sutherland in Amsterdam afgerond. Sindsdien werk ik als geregistreerd osteopaat. Ik behandel zowel volwassenen als kinderen en baby’s. In mijn behandelingen is het vertrekpunt altijd het fysieke lichaam, waarbij ik op zoek ga naar wat vastzit en wat nodig is om weer in beweging te kunnen komen. Hiervoor gebruik ik met name zachte technieken voor weefselontspanning. Naast de osteopathie heb ik me verbonden aan een scholing voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Het is voor mij een waardevolle verrijking van mijn vak als osteopaat en de tweede pijler in mijn werk. Psychische of energetische invloeden kunnen worden meegenomen in het proces van behandeling. Dat samengaan van fysieke, psychische en energetische aspecten van de mens maakt mijn vak boeiend en compleet.
* Telefoon: 06-44458777
* E-mail: imke@osteopathie-rodewoldt.nl
"Praktijk voor Osteopathie" Imke Rodewoldt
Jeroen Saris
Energetisch (kinder) therapeut
In zijn praktijk werkt Jeroen met Chakra-therapie, Lichaamswerk, Voetreflexologie, Creatieve therapie, Bewegingsleer ILS/EBL, Reiki en Bach-remedies. Bij Sarvata is hij docent bij de cursus De leerweg van de Ziel en geeft hij Familie/systeemopstellingen en workshops in Innerlijke LichaamsTaal.
* Telefoon: 0345 - 785419
* E-mail: jssaris@gmail.com
Centrum voor Energetische Therapie
Wilmy Seykens
GZ psycholoog en familieopsteller
Sinds 2005 ben ik als vrijgevestigd psycholoog werkzaam. Ik werk individueel en met paren, geef workshops familieopstellingen. Naast psycholoog heb ik de opleiding familieopstellingen en de opleiding tot energetisch therapeut (Leerweg van de Ziel) gevolgd. Samen met Jeroen Saris geef ik regelmatig workshops familieopstellingen.
* Telefoon: 06-28573215
* E-mail: praktijk@wilmyseykens.nl
Praktijk van Wilmy Seykens
Titia van der Werf
Acupucturist en Tuina therapeut
Titia heeft in 2008 haar diploma acupunctuur behaald en daarna in 2012 haar diploma Tuina bij de opleiding Qing Bai. Zij heeft diverse bijscholingen gevolgd. Daarnaast is zij werkzaam als thuisbegeleider bij jongeren met Autisme, ADHD en angststoornissen.
* Telefoon: 06 - 18159306
* E-mail: info@nijmegen-acupunctuur.nl
Praktijk voor Acupunctuur en TuinamassageJanneke Wijdeveld
Kinderyogadocent en Docent woordkunst
Janneke verzorgt vanuit haar bedrijf 'Wortels en Wolken' kinderyoga en woordkunstprojecten. Zij wil kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar hun eigen kracht en creativiteit laten ervaren door middel van beweging, spel, verhaal, visualisaties en creatieve opdrachten. Sinds november 2010 is zij gecertificeerd kinderyogadocent. Momenteel verzorgt Janneke kunsteducatie en kinderyoga op basisscholen voor het Kunstbedrijf Arnhem en sinds kort ook vanuit 'Wortels en Wolken'. Bij Sarvata biedt zij kinderyoga aan (4 tot en met 10 jaar).
* Telefoon: 06 - 19546211
* E-mail: info@wortelsenwolken.n
Wortels en Wolken
Mirre van Zanten
Yogadocent
Mirre wil in haar yogalessen het lichaam sterker, ruimer en leniger maken. Dit dient als ingang om tot een dieper en breder bewustzijn te komen, ook in het dagelijks leven. Zij geeft ook individuele consulten en massagecursussen of - workshops. Zij is opgeleid in Hatha Yoga (o.a. bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte), Ayurvedische massage (Saswitha Stichting, Drs Alaknanda Noa), Meditatie en Healing (beide bij Hen Straver).
* Telefoon: 06 - 24164926
* E-mail: mirre.natuurlijke.geneeskunde@gmail.com
Siddhi Yoga

To top