Danscursus/ Dance for Health

Dansen met Parkinson, MS en Reuma, of met een andere chronische klacht zoals WAD en fibromyalgie.


Als je wordt geconfronteerd, of moet (leren) leven met chronische klachten,  kan het juist dàn helend zijn om (weer) goed in beweging te komen en om dit samen met anderen te doen.
Bewegen kan helpen je klachten te verminderen en verdere achteruitgang te vertragen. Het brengt je lichaam weer op gang, verwarmt je spieren, houdt je soepel en zorgt voor de aanmaak van díe hormonen die kalmerend en pijnstillend werken. Het helpt je daarnaast óók om positief te blijven en te kijken naar wat er allemaal nog wél mogelijk was.
Dansen geeft nieuwe energie en verbetert je humeur, het helpt je te ontspannen en weer contact te maken met je eigen lichaam. Het stelt je in staat je eigen kracht te hervinden, uithoudingsvermogen te ontwikkelen en je balans te trainen.

Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen die zich wil laten inspireren om te (blijven) bewegen en hiervan te genieten. Centraal staat hoe jij als persoon kunt bewegen en dansen. Je wordt uitgedaagd verder te kijken dan je beperkingen en te onderzoeken wat je allemaal nog wel kunt doen. Zodat ook jij weer in je eigen kracht kan gaan staan.


U kunt voor een danscursus binnen Sarvata terecht bij Marije Toussaint (Dare to Move).
Neem contact op met Marije Toussaint via telefoonnummer: 06-14980515, of email: info@daretomove.nl