Dag en data: woensdag 6, 13, 20, 27 november 2019 & 4, 11, 18 december 2019
Tijdstip: 10.30 – 11.30 uur
Docente: Eefje Janssen
Bijdrage: 65 euro (7 lessen totaal)

Deze lesserie biedt echt een moment voor jezelf om naar binnen te keren. Om met jezelf te zijn. Dit klinkt zwaarder dan het is. Het is vooral genieten. Iedereen is welkom en geschikt. Voorafgaande ervaring is niet nodig, maar staat ook zeker niet in de weg. De oefeningen zijn gemakkelijk uitvoerbaar, vinden veelal liggend plaats en vereisen geen grote fysieke inspanning. De innerlijke ervaring en motivatie om zacht voor jezelf te zijn staan voorop.

De oefeningen zijn gevarieerd, maar met een duidelijke nadruk op gronding en van daaruit de weg naar binnen. Er wordt afwisselend geoefend met verstilde bewegingen, het focussen van de aandacht en lig-, zit- en loopmeditatie. Eefje begeleid je daarbij met haar stem en gebruikt soms ook muziek. De uitwerking is vaak erg ontspannend, brengt je dichter bij je eigen kern en is tegelijkertijd ook energiegevend. Een win-win situatie.

Het is aan te raden om de hele serie van lessen te volgen om jezelf de ruimte te geven om de oefeningen hun uitwerking te laten hebben. Het volgen van een proefles of losse les is wel altijd mogelijk. Bijdrage: 1 losse les/proefles: 10 euro.

Voorafgaande inschrijving is niet noodzakelijk, maar verzekert je wel van een plekje. Inschrijven kan via e.janssen.info@gmail.com

Voor meer informatie over Eefje en haar activiteiten kijk je verder op deze site of ga je naar www.ejansseninfo.com en/of www.facebook.com/eefjejanssenmeditatie

Eefje Janssen
Eefje JanssenInner Yoga & Meditatie docente, Bewustzijnscoach en Gids naar Geluk.
Eefje is internationaal opgeleid als inner yoga & meditatie docente en gepassioneerd over bewust in het leven staan en de rol die meditatie daarbij kan spelen. Toen zij vele jaren geleden begon met mediteren, was direct duidelijk dat dit het leven positief kon veranderen. Zij wil niets liever dan deze tools delen en een wereld vol gelukkige, stralende mensen zien. In haar rol als meditatie en inner yoga docente bij Sarvata begeleid zij mensen via meditatieve oefeningen om op een dieper niveau contact met zichzelf te maken. Vanuit haar eigen bedrijf Eefje Janssen Meditatie verzorgt zij naast groepslessen ook privélessen, workshops en stiltemeditaties/dagen.

Je kunt haar bereiken via:
* Email: e.janssen.info@gmail.com

Ga naar de website van Eefje Janssen