Vanaf 1 oktober 2019 verzorg ik iedere dinsdagmiddag een inloopmiddag onder de titel ‘Zing je vrij’. Zingen in een groep en recht uit het hart: wereldmuziek, improvisatie, mantra’s. Stilte en luisteren maken een belangrijk onderdeel uit van ons samen zingen.

Om de smaak de pakken te krijgen (of om te ontdekken of deze manier van zingen iets voor jou is), krijg je de eerste proeverij gratis. Daarna betaal je 10 euro per keer of neem je een strippenkaart voor 5 keer à 42 euro. 14.00 – 16.00 uur,

Je hoeft je voor de inloopmiddagen niet aan te melden. Graag tot zings!

Monique Appels
Monique AppelsZang begeleider en multi-instrumentalist
Er is geen fase in mijn leven waarin zingen afwezig was. Soms zong ik alleen van binnen, maar de muziek is nooit gestopt. Na mijn opleiding Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium heb ik een lange, autodidactische weg afgelegd.
Klassiek opgegroeid en gedegen opgeleid ben ik daarna ik vooral op zoek gegaan naar vrijheid. Waar komt expressie vandaan? Wat beweegt mij en mijn stem?
In de loop van de tijd heb ik zingen gecombineerd met beweging, beeldend, theater, lichaamswerk, stilte. Inmiddels is de helende kwaliteit van zang, muziek en creativiteit in het algemeen een spil in alles wat ik doe.
Mijn werk bestaat uit optreden, coachen van individuen en zanggroepen, het geven van singshops, en zingen voor zieken en stervenden.
Daarbij ben ik multi-instrumentalist en kan daardoor all-round werken.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 45477492
* E-mail: monique.appels@live.nl

Ga naar de website van Monique Appels en 'InStemming'