“Dê Vrijmibo voor zweefteven en geitenwollensok liefhebbers!”

Tea Leaf is een heel simpel maar daardoor heel krachtig concept van Pim Smit.
Kom samen met gelijkgestemde spirituele mensen en herinnner je meer van je ware zelf. En neem dat “nieuwe” stukje van jezelf mee naar je dagelijkse leven.

Samen zijn. In een omgeving waar jouw ware zelf gezien wordt vanuit herkenning. Waar je onder het genot van een kopje thee kunt kletsen met gelijkgestemden over spiritualiteit.

Niks moet
Bij Tea Leaf is er geen vast programma, niks moet, maar er is genoeg ruimte om over spirituele levensonderwerpen uit te wisselen.
Misschien gaan we samen mediteren. Misschien genieten we van elkaars verhalen over de volle maan. Er staat niks vast. We gaan elkaar gewoon ontmoeten in een fijne ruimte. En die ruimte geven we elkaar ook, zodat iedereen even helemaal zichzelf kan zijn. Zelfs in delen van jezelf die misschien niet helemaal gezien worden. Juist daarin gaan we een hartsverbinding aan.
Dat is Tea Leaf. Doe je mee?

Vrijdag : 20:00 – 22:00

Prijs: Tea Leaf is gebaseerd op donaties, dus jij mag bepalen wat het je waard is.

Surjati van Soest
Surjati van Soest Vinyasa Flow yoga en dans docent
Ik werk als yogadocent en dansdocent mee aan een hartgedragen community als bijdrage aan onze Nieuwe Aarde. Als summa cum laude gslaagde levenservaringsdeskundige is geen levensonderwerp mij vreemd en geen hokje mij te klein! Na een ervaringrijke jeugd wilde ik al vroeg de wijde wereld in. Nadat het vuur werd aangewakkerd bij Flex Dansstudio, koos ik voor de competattieve danswereld met een dans vooropleiding in Amsterdam en behaalde met veel turbulentie in Haarlem mijn diploma als Dansdocent.
Er volgde een dagbestedend sabattical jaar waarna ik besloot het roer om te gooien en Hospitality te gaan studeren op Noord-Cyprus! Terwijl het mysterieuze leven van systemen mij bleef achtervolgen hoe groot de afstand ook was, werd ik verliefd op het eiland en werden de buitenschoolse Yogalessen van Suzie Heijari een tastbaar lichtpuntje op mijn schemerige pad.
Yoga bracht mij terug naar de thuisbasis, de ademhaling. Naar een connectie tussen lichaam, geest en de herinnering in mijn hart die ik nooit eerder op die manier gepresenteerd had gekregen. Het fijne van Yoga vind ik het combineren van de bewegingsflow samen met de mindfulness, het bewustwordingsproces, het Ietsisme, hoe je het ook noemen wilt. Ik ben spiritueel, maar niet zweverig en wil in al mijn lessen een veilige plek aanbieden waar je mag zijn wie je bent, ongeacht wat dan ook.

Je kunt haar bereiken via:
* Telefoon: 06 – 55243121
* E-mail: ssvsoest@gmail.com

Ga naar de website van Surjati van Soest