StemHealing

Dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur

Data: 16 en 30 april, 14 en 28 mei, 11 en 25 juni

Kosten zijn € 15,-  te betalen bij binnenkomst.

Door: Gonnie Lamers

 

Een diepere, ontspannen verbinding met jezelf, met wie je in wezen bent.

 

Terwijl je lekker ligt of zit, brengt de stemhealing je op zachte wijze ontspanning, maakt je meer bewust van eventuele blokkades en heeft een helende werking. Stemhealing verlicht blokkades op fysiek gebied (bijvoorbeeld vermindering van pijn), emotioneel (bijvoorbeeld laat verdriet afvloeien), mentaal (bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen (als: “ik moet alles alleen doen”) en spiritueel (bijvoorbeeld brengt verbinding met het Goddelijke).


Wie ben ik?                                                            
Ik ben Gonnie Lamers, geboren als hoog gevoelig, spiritueel kind in een groot gezin. Ik was al vroeg
op zoek naar de diepere betekenis van het Leven en meer geluk in jezelf. Via Reiki, Thetahealing, Access Counsciousness en andere stromingen heb ik mij ontwikkeld en mijn kwaliteiten voor geluk en welzijn voor mezelf en anderen ingezet. Daarnaast gebruik ik, mede door mijn liefde voor zingen, ontdekt via de Pansori Living Sound, mijn helende stem als instrument voor ontspanning, welzijn en groeiend bewustzijn. Als ik klank ervaar ik verbinding met mijn hogere zelf . Van daaruit weet ik intuïtief wat ik mag doen.


Stemhealing ontvangen.
Je hoeft er niets voor te doen, behalve rustig liggen of zitten. Er gebeurt wat op dat moment in jouw systeem nodig is om aangeraakt te worden. Na afloop voel je je ontspannen en meer in het hier en nu. Je ervaart meestal bevrijding en stromende energie. De stemhealing kan voor iedereen anders zijn.


Hoe is de sessie opgebouwd?
We beginnen met ontspanningsoefeningen. Dan volgt de stemhealing. Na afloop praten we na en kunnen ervaringen gedeeld worden. Dit draagt bij aan groter bewustzijn en het helende proces krijgt verdieping en zet zich voort. We sluiten af met samenklanken, gewoon omdat het fijn is om te doen en voor verbinding met elkaar.

 

Kosten zijn € 15,-  te betalen bij binnenkomst.

Opgeven via het aanmeldformulier op de site van Eenzijn

 Er is de mogelijkheid om tussentijds in te stromen

 

Ook op mijn website kun je meer informatie vinden: www.eenzijn.com

Of via mail: gonnie@eenzijn.com of bel  06-81442989.

Graag tot ziens!