Binnen Sarvata worden regelmatig lezingen gegeven. Zie hieronder voor het aanbod. Wil je zelf een lezing geven neem dan contact op.

.

Evolutionaire astrologie: een interactieve lezing
door : Martine Vonk
Datum/tijd :  vrijdag 26 juni van 20.00 tot 22.00 uur
Entree: 12,50  €

Wat en hoe draagt evolutionaire astrologie bij tot het krijgen van inzicht in de thema’s van jouw ziel en haar levensprocessen?

Aanmelden: martinevonk8@gmail.com of via het contactformulier onderaan deze pagina

Lezing Kosmologie
door : Erwin Zeydner
Datum/tijd : 5 maart 2020 van 20.00 tot 22.00 uur
Entree: 5 €

Kosmologie is de wetenschap die de globale structuur en evolutie van het heelal bestudeert. De laatste jaren is er zeer veel kennis in dit vakgebied bijgekomen. In de lezing neem ik het publiek in vier reuze stappen mee het heelal in, zodat we na afloop precies weten waar we ons nu eigenlijk bevinden!Lezing door

Erwin Zeydner, meridiaantherapeut met als hobby het vertellen van de ‘Grote verhalen’. Zoals in de vorige lezing hoe het met de mensheid gaat en nu in deze lezing de nieuwste stand van zaken over het grote verhaal van de kosmos. Na afloop heb je vast meer ‘Ruimte en tijd gevoel!’

Grote ontwikkelingen van de mensheid

Hoe gaat het er mee?’ is een vraag die we vaak aan elkaar stellen. Maar hoe gaat het eigenlijk met ons allemaal, de gehele mensheid? Als we het nieuws zien zijn we snel geneigd te denken dat het slecht gaat of slechter gaat worden. Is dat ook zo? In deze lezing laat ik een overzicht zien van grote ontwikkelingen van de mensheid mbt, populatie, armoede, oorlog, ziekte, klimaat, etc. Dit alles in mooie en eenvoudig te begrijpen overzichtsplaatjes. Aan het eind van de lezing kan het haast niet anders of we gaan de wereld realistisch optimistischer tegemoet!

Datum: 14 november 2019
Tijd: 20.00-22.00
Door: Erwin Zeydner
Kosten: 10,- €
Aanmelden bij Bas Blij: info@Sarvata.nl of 06-27234830 of contactformulier.

Erwin Zeydner:
Van oorsprong ben ik fysiotherapeut, in 1988 afgestudeerd in Arnhem. Vele jaren heb ik in het buitenland gewerkt; Duitsland, Israel en vooral in Zwitserland. Daar heb ik in de revalidatieklinieken Valens en Crans Montana, het kuuroord Bad Ragaz, ziekenhuis Biel en een grote particuliere praktijk in de buurt van Bern gewerkt. Dit werk als fysiotherapeut heb ik afgewisseld met studies: een jaar gezondheidwetenschappen aan de universiteit Maastricht, richting wetenschapsfilosofie. Tevens een jaar Mesologie, integrale geneeskunde in Amsterdam. Daarnaast vele cursussen, van manuele therapie tot antroposofie. Tussen werk en studies door heb ik India, Indonesië, delen van Afrika, de USA en vele landen in Europa bezocht. Ik voel me een wereldburger.

De mogelijkheden en beperkingen van de fysiotherapie werden mij op al die verschillende werkadressen duidelijk. Vooral bij mensen met chronische pijnklachten waar geen mechanische verklaring voor gevonden kan worden. Of bij die mensen die van alles en nog wat hebben. Het is mijn ervaring dat via andere benaderingswijzen veel, zelfs vaak veel meer dan binnen het reguliere fysiotherapeutisch kader gedaan kan worden. Goede resultaten heb ik gezien bij; osteopathie, craniosacraaltherapie, manuele therapie, etc. De beste resultaten heb ik echter gezien bij die therapieën die ons zelfgenezend vermogen aanspreken. De eerste jaren heb ik gewerkt met de meridiaantherapie volgens Christel Heidemann. Een combinatie van Chinese geneeskunde, antroposofie, de kleurenleer van Goethe en bindweefselmassage. Een erg interessante en verrijkende wereld met soms verrassende resultaten. Nog beter en vooral praktisch eenvoudiger toe te passen is voor mij de Akupunktmassage nach Penzel waar ik nu veel mee werk.

Meer info: http://erwinzeydnertherapie.com